Ikrek-lány Bika-Fiú?
Majd pont ez dönti el. A horoszkópos idióták megérdemlik, hogy egyszer életük szerelme kidobja őket a csába azzal az indokkal, hogy "Cicám, nem vagy halak, ezért nem szeretlek"
Férfiként én abban a pillanatban b@sznám ki a barátnőmet, ha ilyen baromságokkal jönne, hogy nem illik össze a horoszkópunk.
Persze sejtem, hogy az itt kérdezők egytől egyig szingli kislányok, akik titkon szeretnek valami palit, aki észre se veszi őket, de ők reménykednek, hogy ha a horoszkópjuk összeillik, akkor majd egyszer csak csoda történik :DDD
ÉBRESZTŐ!!! Nem fog. Legyél érdekes, legyél csinos, ne legyél beszari, ne legyél önbizalom-hiányos kis görcs és TANULJ MEG MOSOLYOGNI! Akkor észrevesz. Egyébként meg maradj a horoszkópnál, kisanyám...
Kedves Smartguy86!
Sorry de nagyot hibáztál...
Ad 1 jegyben járok életem szerelmével szóval nem vagyok szingli.
Ad 2 hidd el nekem tudok mosolyogni de ha kell vicsorogni is ...és elég nagy a szám ahhoz hogy megvédjem magam szóval szerintem beszari sem vagyok...
Ad 3 csak azért írtam ki hogy kíváncsiskodjam ki mit gondol erről a párosításról és nem azért hogy ez alapján válasszam meg a párom...
Üdvözlettel:Lizzy Rose
Kérdező!
Nálam pont fordított a helyzet és gond nélkül megvagyunk idestova 15 éve:-))
Nem mondom, hogy nincs a horoszkópban semmi, nyilván van valós alapja, de nem attól függ ki milyen, vagy ki mennyire passzol vagy sem egy másik vagy akár saját égövi jegyének szülöttjéhez.
Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!