Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek-lány Bika-Fiú?

Ikrek-lány Bika-Fiú?

Figyelt kérdés
Bocsi mit tudtok mennyire jó párosítás eme két horoszkóp???

2012. szept. 9. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
a bika részéről qrva jó,irigy vagyok rá hogy egyszerre 2 lányt is megdönthet,nem is csoda mert a bikák 1 csajjal nem érik be mert be fognak pöcceni,és ne vegyél fel piros ruhát
2012. szept. 9. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
a levegő és a föld nem túl jó párosítás.. a levegőhöz a tűz vagy a levegő illik a földhöz pedig a víz föld
2012. szept. 9. 15:55
 3/9 Smartguy86 ***** válasza:
67%

Majd pont ez dönti el. A horoszkópos idióták megérdemlik, hogy egyszer életük szerelme kidobja őket a csába azzal az indokkal, hogy "Cicám, nem vagy halak, ezért nem szeretlek"

Férfiként én abban a pillanatban b@sznám ki a barátnőmet, ha ilyen baromságokkal jönne, hogy nem illik össze a horoszkópunk.

Persze sejtem, hogy az itt kérdezők egytől egyig szingli kislányok, akik titkon szeretnek valami palit, aki észre se veszi őket, de ők reménykednek, hogy ha a horoszkópjuk összeillik, akkor majd egyszer csak csoda történik :DDD

ÉBRESZTŐ!!! Nem fog. Legyél érdekes, legyél csinos, ne legyél beszari, ne legyél önbizalom-hiányos kis görcs és TANULJ MEG MOSOLYOGNI! Akkor észrevesz. Egyébként meg maradj a horoszkópnál, kisanyám...

2012. szept. 9. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Vigyázzatok,nehogy túlságosan megdöfjön titeket a bika.És az első nagyon jó tanácsot mondott,kerüld a piros színt,mert attól begerjed.
2012. szept. 9. 23:39
 5/9 anonim válasza:
Fel leszel szarvazva.
2012. szept. 10. 00:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Az Ikrek az csak a Halakkal illik össze,mert rajta kívül csak az van többes számban...:P
2012. szept. 10. 15:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves Smartguy86!

Sorry de nagyot hibáztál...

Ad 1 jegyben járok életem szerelmével szóval nem vagyok szingli.

Ad 2 hidd el nekem tudok mosolyogni de ha kell vicsorogni is ...és elég nagy a szám ahhoz hogy megvédjem magam szóval szerintem beszari sem vagyok...

Ad 3 csak azért írtam ki hogy kíváncsiskodjam ki mit gondol erről a párosításról és nem azért hogy ez alapján válasszam meg a párom...

Üdvözlettel:Lizzy Rose

2012. szept. 10. 17:54
 8/9 Karesz6969 ***** válasza:

Kérdező!

Nálam pont fordított a helyzet és gond nélkül megvagyunk idestova 15 éve:-))

Nem mondom, hogy nincs a horoszkópban semmi, nyilván van valós alapja, de nem attól függ ki milyen, vagy ki mennyire passzol vagy sem egy másik vagy akár saját égövi jegyének szülöttjéhez.

Szerintem...

2012. szept. 13. 18:53
 9/9 anonim válasza:
Hát figyelj egy bika is ki tud elégíteni két lányt.
2012. szept. 22. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!