Mi a véleményetek erről a párosításról? Én (lány) Bak napállás, Ikrek aszcendens, Mérleg hold Ő (férfi) Vízöntő napállás, Ikrek aszcendens, Kos hold
Milyen lenne egy párkapcsolat? Mit mutat meg az asztrológia ebben az esetben? Mennyire illünk össze?
Lehetőleg olyanok jelentkezését és válaszát várom akik tényeg hisznek az asztrológiában és a horoszkópban nem szeretnék negatív válaszokat vagy sablont hogy nem ez a döntő..A kérdésemre szeretnék optimális választ kapni :) Ha asztrológus vagy az mégjobb...:)Minden választ felpontozok!!:)
Bár én nem hiszek abban,hogy a horoszkópunk határozza meg,hogy milyen horoszkópú pár illik hozzánk,de ha téged ez érdekel akkor el kéne olvasni a horoszkóp jellemzőit,és képet kapni róla.
Nos,a kedvedért utána olvastam.A két horoszkóp jellemzése szerint a BAk nő és a mérleg férfi nem illik egymáshoz.
Kedves 19:37-es válaszoló!
Sajnos nem olvastad el rendesen a kérdést...
Ő vízöntő én pedig Bak:)
19.27-es vagyok.
Bocsi,de akkor érthetetlen volt számomra amit kiírtál mert nekem az jött le,hogy
Te (lány) BAK ikrek aszcendens
Ő férfi MÉRLEG ..
bezavart a sok hold,napállás kos minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!