Miért utálja mindenki a vízöntőket?
akárkit megkérdezek, kirázza a hideg a vízöntőktől. Oroszlánokról sincsenek jó véleménnyel.
Pedig sztem ezek tök jó fej emberek, főleg a vízöntő, mert egyedien mániásak XD
Akiket utálok, azok a föld jegyek meg a skorpió. Szerencsétlenségemre az osztályomban csak ilyenek vannak és én kilógok közülük.
elviselhetetlen vagyok.
Tény :D Nem tudok barátságos lenni azzal, aki taszító számomra.
Azért, mert istennek képzelte magát és lenézte/sajnálta az összes embert, aki nem abban teljesedett ki, ami őt érdekelte.
Társaságban képmutató volt, még a hangja is megváltozott, otthon meg egy igénytelen, nulla s*ggfej, aki úgy tett, mintha a föld megállna forogni, ha ő nem intézi el a dolgokat.
Lusta volt, kényszeres, hazug, arra emlékezett mindig, ami épp az érdeke volt, imádott drámázni és kettőből egyszer nem állt fel neki rendesen.
Szerintem ez épp elég, hogy problémám legyen vele, de nem a vízöntősége számlájára írom, ő csak egy szerencsétlen barom, aki jól tud szerepet játszani.
Én nyilasban láttam ilyet :D
Ennél igazságszeretőbb vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!