Miért utálja mindenki a vízöntőket?
akárkit megkérdezek, kirázza a hideg a vízöntőktől. Oroszlánokról sincsenek jó véleménnyel.
Pedig sztem ezek tök jó fej emberek, főleg a vízöntő, mert egyedien mániásak XD
Akiket utálok, azok a föld jegyek meg a skorpió. Szerencsétlenségemre az osztályomban csak ilyenek vannak és én kilógok közülük.
jaj, bocsánat, hogy ilyet mertem kérdezni
csak azt nem értem, ha itt a GYK-n annyi a tisztességes, hűséges ember, akkor hol vannak a való életben? mert szóban erkölcscsőszködni könnyű....
én csak azért írtam mert föl akarja kelteni az érdeklődését annak ellenére h barátnője van. az ilyenből mindig gubancok lesznek nem értem minek az ilyet csinálni
De nehogy megnyúzzatok ezért amit mondok xD
Igen, van rá sansz, hogy elmenjen Veled randizni. Tudod tartja a mondás is: "Az a nő foglalt, akin épp fekszenek" Sajnos sok esetben igaz.
A BAKOK hírnöke, Go Capricorns! :D
én Nő ként nem szemelnék ki foglalt hapekot mert ha foglaltként randizik veled könnyen megteheti h ha te vagy vele egy másik nővel randizik ugyanígy foglaltként.
benne van a pakliban
Amelyik a jegygyűrűt küldte a címedre! :D:S
Melyik ugyan? :) Írj rám, válaszolok és megtudod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!