Miért utálja mindenki a vízöntőket?
akárkit megkérdezek, kirázza a hideg a vízöntőktől. Oroszlánokról sincsenek jó véleménnyel.
Pedig sztem ezek tök jó fej emberek, főleg a vízöntő, mert egyedien mániásak XD
Akiket utálok, azok a föld jegyek meg a skorpió. Szerencsétlenségemre az osztályomban csak ilyenek vannak és én kilógok közülük.
Kiszámíthatatlanok, ezért nem bírom őket.
Üdv, egy bika..
Apám, nővérem és exem is vízöntő...
Önzőek, de időnként nagyon. Mindenkinek hozzájuk kell igazodnia. Egy párkapcsolatban nem képesek nyugodtan meglenni, mindig keresik az újdonságot (exemnek 5 kapcsolat 26 éves korára, apámnak 4 feleség+3 gyerek 3 külön nőtől, nővérem 3 gyerek 3 apától), képtelenek betartani a szavukat, csak ígérgetnek, rendetlenek, rosszindulatúak, szórják a pénzt és könnyen keverednek mocskos pénzügyekbe. Nem szeretem ezt a csillagjegyet, mert nem tudnak szívből szeretni...
De ez csak az én véleményem. Azért lehet, mert még nem láttam pozitív ellenpéldát. De ez még változhat, senkit nem akartam bántani, és nem vettem az összes vízöntőt egy kalap alá.
Én vízöntő vagyok.
Rám abszolút nem vonatkozik amit az utolsó válaszoló leírt.
Nagyon is tudok szeretni, de a végén általában jól megszívom. Szerintem nem a csillagjegye alapján olyan valaki, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!