Miért utálja mindenki a vízöntőket?
akárkit megkérdezek, kirázza a hideg a vízöntőktől. Oroszlánokról sincsenek jó véleménnyel.
Pedig sztem ezek tök jó fej emberek, főleg a vízöntő, mert egyedien mániásak XD
Akiket utálok, azok a föld jegyek meg a skorpió. Szerencsétlenségemre az osztályomban csak ilyenek vannak és én kilógok közülük.
34-es.
Ezt mintha én írtam volna. xD
én is az vagyok,nagyim is,és komolyan,nem tagadom,hogy aki ismer,számára elviselhetetlenek vagyink :D
ez van :D
velem néha az van,hogy el kell telni egy bizonyos időnek a megismeréstől,mondjuk 3 hónap,utána akaratlanul is beszólok,ők meg komolyan veszik,pedig nem az.
Bak férfi vagyok, nem mondanám, hogy utálom őket, inkább leírom, amit tapasztaltam (Anyám is vízöntő), amiket tapasztaltam velük kapcsolatosan:
- sose jó neki, amit csinálsz
- mindig mindeninél mindent jobban tud
- igaz őszinte, de legalább annyira sunnyogó is
- abszolút meg van győződve a nagy tudásáról, miközben porig aláznám, ha odatenném magam Bakként.
- örök mártírok, miközben qrva szerencsések
- ha nem nyitsz feléjük, lesz@rnak
- szeretik kihasználni az embereket
Kb ennyi hirtelen
F24
eddig csak nem túl szimpatikus vízöntőkkel találkoztam, legalábbis több idegesítő tulajdonságuk volt
most nagyon tetszik egy pasi, megtudtam, hogy ő is az, kicsit félek, hogyha véletlenül közelebbről megismerném, csalódást okozna
kicsit OFF, de ha már így itt vagyunk, szerintetek mivel lehetne egy vízöntőt randira hívni, hogy meglepődjön és elbűvölődjön?
A vízöntőknek semmi sem jó utolsó.
Van egy vízöntő srác ismerősöm. 3x lépett félre a komoly kapcsolata mellett (a csajjal már vagy 3 éve jártak), mindig lebukott, a lány elküldte végérvényesen, ő ezt képtelen volt sokáig felfogni, most meg hirtelen összejött egy másik lánnyal. Ennyit a vízöntők szavahihetőségéről és komolyságáról. Máglyára velük.
BAK
46-os vagyok.
47-es, akkor szerinted esélyes, hogy annak ellenére, hogy van párja, eljönne velem randizni?
utolsó
de nem azért mondom de úgy mész el randizni valakivel h van párja? Gratulálni tudok
vízöntő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!