Miért utálja mindenki a vízöntőket?
akárkit megkérdezek, kirázza a hideg a vízöntőktől. Oroszlánokról sincsenek jó véleménnyel.
Pedig sztem ezek tök jó fej emberek, főleg a vízöntő, mert egyedien mániásak XD
Akiket utálok, azok a föld jegyek meg a skorpió. Szerencsétlenségemre az osztályomban csak ilyenek vannak és én kilógok közülük.
én ismerek egy vízöntőt az egy két színű ravasz nagyhangú ember ki ha nem ő tipus,
a skorpiókat én is utálom ,csipkelődnek kötöszködnek agresszivak,bosszúállók,rafináltak , először közeledbe férkőzik aztán megbántanak eddig az összes ilyen volt akit ismertem.
bika vagyok amúgy skorpió ascendensel
Az én párom is vízöntő. 2 éve vagyunk együtt. Nagyon nehéz vele. Bunkó és egoista. Fiú létére nagyon hisztis, nem győzök utánna takarítani, trehány és lusta. Érzelmeket semmilyen szín alatt nem képes kimutatni. Néha én magam is elgondolkodok rajta,h mit szerethetek egy ilyen elviselhetetlen emberen, de ha a másik oldalát nézem,akkor egy nagyon jó lelkű ember, bármilyen helyzetben segít a barátaink és ha tényleg bajban vagyok,akkor ő az első,aki segís. Egyébként párszor említettem a páromnak,h jó politikus lenne belelőle,mert úgy hazudik,mint a vízfolyás :D Én mérleg vagyok,talán ez a szerencséje :D
A huga is vízöntő,akit nagyon kedvelek.
Más vízöntő csillagjegyű emberekhez még nem volt szerencsém.
én vízöntő vagyok és rühellek kapcsolatba kerülni flegma emberekkel (persze én se vagyok egy tökély személyiség)
Nálunk a csajok rémesek 5 lány 32 fiú a lányok kész...
én vízöntő és rám jutott két szűz horoszkópú és egy oroszlán te hihetetlen genyók fene megehetné őket nem szeretem ezt a két jegyet utálom a legjobban brrr xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!