Skorpió férfi jó és rossz tulajdonságai?
én a páromról tudok nyilatkozni, nem tudom, megfelel-e a leírásnak teljesen
műszaki beállítottságú, kreatív, addig megy egy probléma után, amíg a lehető legjobb megoldás nem születik, ezért könnyen tűnhet úgy hogy lassú vagy lusta, pedig nem, csak sokáig tart neki meghozni egy döntést, mert megvizsgálja minden oldalról
a partnere az első, de jól kell tartani. szereti a hasát, ha kényeztetik, azt különösen, el kell őt ismerni mind szakmailag, mind emberileg, és szereti érezni, ha felnéz rá a ő. ő akar otthon A férfi lenni.
szexben nagyon jó, nincs párja.
alkalmazkodó, kompromisszum képes.
Erőszakosak, akaratosak, ellentmondást nem tűrőek, mindenki áttiporva jutnak csúcsra, sértődékenyek, féltékenyek, makacsak, nekik mindent lehet másnak semmit.
Kitartóak, sikeresek, nagyon elbűvölőek tudnak lenni ha akarnak és csak amíg akarnak, tűzön-vizen keresztül megy ha kell neki valami vagy valaki, és ami a legfontosabb: nagyon jók az ágyban, szenvedélyes szeretők, nincs tabu, mocskos a fantáziájuk és nagy az étvágyuk.
Összességében nehéz őket elviselni hosszú távon, de a szex összetartja a kapcsolatot egy darabig.
Ez csak a saját tapasztalatom.
Ideális társ neki a halak. Én nem vagyok az, nem is bírtam sokáig, szex ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!