Rák férfi és oroszlán nő. Jó vagy rossz párosítás?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 06:07
1/12 anonim válasza:
Túl jó a rák az oroszlánnak, egy idő után unalmas. De sok minden mástól is függ.
2/12 anonim válasza:
Elég szánalmasok az ilyen emberek,akik csillagjegy alapján válogatnak párt maguknak.Lelki és szellemi toprongyok mind.
3/12 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint pocsék párosítás. /oroszlán nő
4/12 anonim válasza:
Mi köze van a csillagjegyének a személyiségéhez? Durva, hogy a 21. században valaki még ennyire hiszékeny.
5/12 anonim válasza:
09:51??!! ez nem hiszékenység kérdése! van aki hisz benne, van aki nem. ennyi, nem kell túlragozni
6/12 anonim válasza:
"ez nem hiszékenység kérdése! van aki hisz benne, van aki nem. " Te elolvastad mit írtál miután leírtad? :D :D:D:D:Dd
7/12 anonim válasza:
Rossz. Fejtegessem is?
Az oroszlán tudat alatt olyan férfira vágyik, aki olyan igazán férfias férfi, ha érted mire gondolok. Aki rámenős, jó dumás, bókol, dícsér, testalkatilag is számára a tökéletes és ezzel tisztában van. Aki ha nem tudja azt oroszlán nőt meghódítani elsőre, akkor nem sírva fakad, hanem magabiztosan újra dönget... Gazdag és inkább ajándékokkal szédíti el. Ilyesmi.
A kis romantikus rákból hamar elege lesz... Kár is próbálkozni.
8/12 anonim válasza:
Vicces az utolsó válaszoló.Ezért nem hiszek a horoszkópokban.
Rák vagyok, jártam oroszlán lánnyal és gyakorlatilag élni nem hagyott engem, éjfélkor is hívogatott satöbbi.
Már az elején kiábrándultam belőle de elég nehéz volt végleg szakítani vele...
9/12 anonim válasza:
A víz és tűz nem illik össze, mivel a rák "eloltja" az oroszlán tüzességét. Az oroszlánhoz tűz illetve levegő jegyűek illenek :) Lényeg, hogy a párja temperamentumos, örök mozgó, küzdő lélek legyen :)
10/12 A kérdező kommentje:
Nem rég jöttem össze a sráccal. Én olyan vagyok, hogy nem szeretek senkit megfojtani egy kapcsolatban, inkább attól félek, hogy én fulladok meg benne. A személyiségünkkel sincs baj, mert egy hullámhosszon vagyunk. Az unalmasságtól egy kicsit félek, de megpróbálok tenni az ellen, hogy ne legyen unalmas. Azért köszönöm mindenkinek a válaszát.
2012. márc. 5. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!