Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió férfi jó és rossz...

Skorpió férfi jó és rossz tulajdonságai?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 13:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem is hiszek a horoszkópba. De én skorpió vagyok és magamra ismertem :D

Amúgy rossz tulajdonságuk is van. Szeretik a kihívást és a veszélyes helyzeteket. Meg piszkálódni trollkodni :)

De nem komolyból csak unalomból. Ezt nehezen viselik általában az erre érzékeny emberek. Amúgy jó lelkű és segítőkész a legtöbb akit ismerek.

2012. aug. 15. 03:28
 22/24 anonim ***** válasza:

barátságosak de szeretnek vitázni

eggyel volt szexuális kapcsolatom, isteni volt vele az ágyban

lelkizősek is tudnak lenni de nem akárkinek csak 1-2 hozzájuk közelállónak

de ez szerintem a skorpió nőkre is igaz, rám is

2012. aug. 15. 12:13
 23/24 timpanon válasza:

Előbb utóbb beléd lát, kivesézi a legféltettebb titkodat is.

Még azt is amitől szeretnél megszabadulni de valami miatt képtelen vagy rá. Hogy ez jó vagy rossz döntsd el te magad.

Sose hazudj nekik, mert a legtöbbjüknél sokat nyom a latba az igazság.

2012. okt. 1. 22:45
 24/24 anonim válasza:

Az oroszlán hölgynek írom...hogy minden tiszteletem...állítólag a skorpió és oroszlán párosítás a legrosszabb...csak szexben értik meg egymást...de persze, ez megint csak "aki hisz a horoszkópban", annak szól:)

Én nekem 3 skorpióval volt dolgom. Mindegyikkel volt intim kapcsolatom. Nagyon titokzatosak, imádják a szexet..azzal bármit el lehet érni náluk. De sajnos nekem nem volt szerencsém velük.

Az egyikről kiderült hogy több vasat tartott a tűzbe és ráadásul a gyerekét is letagadta. A munkájáról is összevissza hablatyolt. Csak arra kellettem neki, hajtotta a vadászösztön...sajnos sokáig hittem neki és nyomozgatás után tudtam meg hogy ki is ő.

A másik fiatalabb volt...ő is titokzatos volt...a munkájáról nem nagyon beszélt, de jól előadta magát hogy mennyire kellek neki...vele kétszer találkoztam, időben kidobtam.

A harmadik...hát sajnos Ő nem független és beleragadtam ebbe a kapcsolatba...nagyon szeret, de nincs jövőnk. Nincs jogom elvenni az idejét a családjától, de Ő meg nem akar elengedni...makacsul ragaszkodik és féltékeny, mégha tagadja is...De nagyon őszinte és az első perctől kezdve nyilt lapokkal játszik...de egyszer ennek is vége lesz.

Összességében: a skorpiók nagyon nagyon érzékenyek és féltékenyek de ez az amit a legkevésbé fogja kimutatni, mert elrejt mindent magában jól, hogy nehogy felfedje lapjait. Sose fogja úgy kimutatni érzelmeit, a felét legalább magában tartja. Viszont lehet rájuk számítani ha baj van. Barátnak tökéletesek. Az ágyban profik, szenvedélyesek...ha valakit nagyon kívánnak, már az ajtóban lerohanják...

Vannak depis időszakok és olyankor jobb békén hagyni őket. Megnyugszanak meguktól...ez olyasmi elmélyülési szakasz az életükbe.

Remélem tudtam segíteni.

2014. márc. 16. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!