Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó vagy rossz egy ilyen férfi?
Figyelt kérdés
Ha van barátnője kerüli a többi nőt, mint ha fertőző betegségük lenne, csak a barátnője számít neki, kiáll mellette mindenben, akkor is ha nincs igaza, mert ő az első, de ettől még felhívja négyszemközt a hibáira a figyelmét, rendkívül odaadó minden téren, romantikus, ha másik férfi környékezi a barátnőjét akkor robban, filozófikus, sokat gondolkodik az élet nagy dolgain, és nem igazán érdekli sok földhözragadt dolog, komolyságot illetően valamilyen szinten örök gyerek, de ez csak a hétköznapok fásultsága ellen van, a komoly dolgokat komolyan kezeli
végül is egy ilyen férfi unalmas, mert túl sok mindent megad a nőnek? papucs lesz ettől, még ha a saját elképzeléseit is érvényesíti? mi rossz egy ilyen férfiban?
Nekem szimpatikus egy ilyen férfi. Azt nem tudom, hogy papucs lesz-e, ahhoz a személyiségét is ismernem kellene. Attól biztos nem papucs, hogy hűséges. Papucs nálam a tutyimutyi, akinek nincs önálló gondolata sem, nemhogy akarata és tette a nő mellett.
2012. júl. 18. 20:38
3/14 szelesoldier válasza:
Még mindig ezerszer jobb mint egy macsó aki bugyiról bugyira pellengérezik nem tartva szem előtt a hátrahagyottak lelki sebeit. Amiket leírtál abból nem derül ki hogy teljesen milyen, ezek alapján nem papucs csak fülig szerelmes.
2012. júl. 18. 20:40
4/14 anonim válasza:
Vagy szerelemre vágyik. :)
2012. júl. 18. 20:41
5/14 anonim válasza:
Az ilyen férfi jó. Azért, mert:
1. a barátnőjét nem csalja meg.
2. kiáll mellette, bármekkora szarban is van a lány.
3. olyan férfit, aki odaadó, meg romantikus stb. minden lány szeretne.
és szerintem nem lesz belőle papucs, csak azért, mert szereti a barátnőjét. akkor kezdj el aggódni, ha elkezd főzni, mosni takaritani helyetted. na akkor már gondok vannak.
2012. júl. 18. 20:42
6/14 TOMAtm válasza:
Naaa..kb 10 évig ilyen voltam,le sem sz*rtak a NORMÁLIS nők,csak a bajkeverőket vonzottam be.most hogy már nagy ívben sz*rok a női nemre,megtalálna mindenféle -a jóféle is - de NEM ÉRDEKEL!egy strigula és kész,ha nagyon jó volt akkor megmaradhat szeretőnek ha hívom.Szerelemnek meg marad a motor,a sebesség és elsők!! a haverok,minden nő előtt.
2012. júl. 18. 20:56
7/14 anonim válasza:
Szerintem te is az örökszűz kategória vagy.
2012. júl. 18. 20:56
8/14 anonim válasza:
"kiáll mellette mindenben, akkor is ha nincs igaza"
Ez a papucsság. Legyél igazságos és kész, egy felnőtt nő értékelni fogja.
2012. júl. 18. 21:07
9/14 A kérdező kommentje:
nem tudom, engem elég "olaszosan" neveltek, arra tanított a nagypapám, hogy a család mindenek előtt van, mindig a saját családodat kell támogatnod, akkor is, ha nincs igazuk, azt belül kell elrendezni, de másokkal szemben mindig ki kell állni, elfogultnak kell lenni a vérünkkel, és ebbe a barátnő is beletartozik
2012. júl. 18. 21:10
10/14 anonim válasza:
Én nyugodtabb lennék a barátnő helyében, ha a férfi nem érezné szükségét, hogy meneküljön más nők elől, barátkozna velük anélkül, hogy kísértést érezne bármi többre; ha bízna a barátnőjében, amikor más férfiak környékezik meg, és csak akkor védené meg, ha megkéri rá; néhány földhözragadt problémában is segítene a szeretteinek, mert azok mégiscsak gyakrabban merülnek fel. Az sem biztos, hogy helyes, ha nyilvánosan megvédjük a párunk tévedését.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!