Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó vagy rossz egy ilyen férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó vagy rossz egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Ha van barátnője kerüli a többi nőt, mint ha fertőző betegségük lenne, csak a barátnője számít neki, kiáll mellette mindenben, akkor is ha nincs igaza, mert ő az első, de ettől még felhívja négyszemközt a hibáira a figyelmét, rendkívül odaadó minden téren, romantikus, ha másik férfi környékezi a barátnőjét akkor robban, filozófikus, sokat gondolkodik az élet nagy dolgain, és nem igazán érdekli sok földhözragadt dolog, komolyságot illetően valamilyen szinten örök gyerek, de ez csak a hétköznapok fásultsága ellen van, a komoly dolgokat komolyan kezeli

végül is egy ilyen férfi unalmas, mert túl sok mindent megad a nőnek? papucs lesz ettől, még ha a saját elképzeléseit is érvényesíti? mi rossz egy ilyen férfiban?

2012. júl. 18. 20:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igazad van persze, de nem kirohanásokra gondolok, csak olyan békésen :), erre voltam, kíváncsi, hogy mi a rossz benne, köszi
2012. júl. 18. 21:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem annak szántam, csak igyekeztem összeszedni.
2012. júl. 18. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ha van barátnője kerüli a többi nőt, mint ha fertőző betegségük lenne"

Semleges. Ha megbízható, felőlem barátkozhat velük. Nem vagyok féltékeny típus (épp ettől szoktak a pasik falra mászni, mert úgy veszik le, nem érdekelnek eléggé).

"csak a barátnője számít neki, kiáll mellette mindenben, akkor is ha nincs igaza, mert ő az első, de ettől még felhívja négyszemközt a hibáira a figyelmét,"

Nagyon pozitív. :) Igen, az építő jellegű kritika jöhet, az viszont tetszik, ha a partner mellettem áll. És ha már úgy látja, nincs igazam, hát próbálja megbeszélni. Ha "támad", én is támadok, engem "betörni" nem lehet, képtelenség, akkor véget nem érő veszekedések lesznek. :)

"rendkívül odaadó minden téren,"

Bejön. :)

"romantikus,"

Ez kevésbé, én nem vagyok túl érzelmes. :) Legyen odaadó, kedves, de a "romantikát" csak mértékkel! :) (Bár kinek mi számít annak?)

"ha másik férfi környékezi a barátnőjét akkor robban,"

Nem vagyok féltékeny típus, de nem is viselem jól.

"filozófikus, sokat gondolkodik az élet nagy dolgain,"

Nagyon jó, pont ilyen vagyok (részben), lenne miről beszélgetni! Általában visszább kell vennem belőle, mert már "sok" a másiknak az elemezgetés. :)

"és nem igazán érdekli sok földhözragadt dolog, komolyságot illetően valamilyen szinten örök gyerek,"

Én is. :D

"de ez csak a hétköznapok fásultsága ellen van, a komoly dolgokat komolyan kezeli"

Szintén. :) Kell a humor, a gyerekesség, de ha valamit magam elé tűzök, akkor tudok komoly lenni. Ezt nevezik egyensúlynak. :)

Tessék- leírtam, mi tetszik, mi nem.

28/N voltam.

2012. júl. 20. 21:36
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi, örülök a véleményednek, és a többiekének is
2012. júl. 20. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!