Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió férfi jó és rossz...

Skorpió férfi jó és rossz tulajdonságai?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 13:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Kérdezö, ne legyél már ilyen gyengeelméjü...
2012. aug. 13. 14:02
 12/24 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, a horoszkóp egy baromság. Sajnálom, de ez az igazság. Ez is csak egy módja az emberek manipulálásának. Én rák vagyok és van két rák haverom. Kicsit sem hasonlítunk egymásra. Én imádom a vizet, de sportolni nem nagyon szeretek, főleg a labda sportokat nem bírom. Az egyik rák haverom kosarazik, a vizet nem imádja, de nem is utálja. A másik rák haverom szereti a sportot, de csak a verekedőseket és víziszonya van.
2012. aug. 13. 14:05
 13/24 anonim ***** válasza:
75%

Azért is írtam, hogy csak a saját tapasztalatom.

Én több skorpió férfit is ismertem párhuzamosan(szám szerint 3-at), igaz csak egyel voltam intim viszonyban a többivel barátiban, de amit leírtam az kb a többire is igaz volt. Egyiket sem tudtam már a végén elviselni, mert csak akkor voltak kedvesek amíg és amikor épp az érdekeik megkívánták, aztán hirtelen átfordultak csőbunkóba.

És alapból bosszúálló volt az összes, ha valakire berágtak pitiáner szánalmas dolgokat műveltek, agyrém.

Önzőek és kizárólag, szinte mindent csak a saját érdekeikben tesznek. Önfejűek, senkire sincsenek tekintettel, teszik ami jól esik.

Egyébként több évig volt szerencsém ezt megfigyelni. Rettentő megtévesztőek tudtak lenni, mert nagyon jól bájologtak és le tudnak venni bárkit a lábukról.

Ne haragudjatok, nem szapulni akartam, nyilván csak nekem nem volt szerencsém, de én személy szerint kerülöm a skorpiókat, nőben is csak egyet ismerek aki tényleg jó fej, de jajh a skorpió nőről is tudnék hasonlókat mesélni.

Én egyébként mérleg vagyok, biztos csak az én idegzetemnek sok a skorpió férfi.

2012. aug. 13. 14:11
 14/24 anonim ***** válasza:
Ne hülyítsd tovább a kérdezőt, mert akkor ez alapján a f@s alapján fogja élni az életét, ami nem túl szerencsés.
2012. aug. 13. 14:13
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat aki meg nem tud normálisan válaszolni annak el kéne gondolkodni h milyen ember is valójában....neten keresztül könnyen lehet nagy a pofánk!!
2012. aug. 13. 14:22
 16/24 anonim ***** válasza:
Mi csak segíteni akartunk rajtad, akik meg adták a "normális" válaszokat, meg tovább hülyítettek.
2012. aug. 13. 14:24
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Ez csak egy diskurzus. Aki a GYK-s válaszok alapján szándékozik élni az életét, azon amúgy sem lehet segíteni.

Nem hülyítés céljából válaszoltam "normálisan", hanem csak leírtam a tapasztalatomat. Nyilván ha sosem teszünk megfigyeléseket, nem jutunk előbbre. Ahogy azt is megfigyelték egyszer, hogyha Medárd napján esik, 40 napig esik, mégsem történik meg minden évben, sőt. De mégis ennek van egy alapja. Ettől még normális ember nem kezd mindenki hajót építeni.

Lehet, hogy amúgy nincs semmi értelme, de ha van egy tendencia azt csak megemlíti az ember.

Senki sem mondta, hogy na most aztán mindenki ilyen és pont.

Amúgy aki foglalkozik ilyennek tudja, hogy a születési horoszkópok percre pontos dátumot kérnek, és rengeteg bolygó és állócsillag hatását figyelembe veszik, ezért emberenként részletes és teljesen különböző jellemzést tud adni. Az egyes napjegyek alaptulajdonságait ezek nagyban befolyásolják, így koránt sem biztos, hogy mindenkire igaz az amit a pl. Nők Lapjában írnak.

Én csak személyes tapasztalatokat írtam és ezúton kérem a kérdezőt, hogy ne vegye alapnak, nyilvánvalóan nem ismerem a párját, nem tudom, hogy milyen ember. És persze ebben közrejátszik az én személyes szubjektív hozzáállásom, hiszen én is ember vagyok, így egy kapcsolat minőségét az én tulajdonságaim is nagyban befolyásolják, nyilván.

2012. aug. 13. 14:43
 18/24 A kérdező kommentje:
Értelek Téged és azt is h Te nem hiszel benne Vannak olyan ember akik szerint hülyeség a horoszkóp...én csak kíváncsi voltam mások véleményére is.Én nem azt "mondtam" h aki nem hisz benne ne is válaszoljon.csak a sértő megjegyzéseket nem nagyon csípem.szerintem le lehet írni normálisan a dolgokat.az ilyen embereket soha nem fogom megérteni.
2012. aug. 13. 14:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Én meg csak leírtam, hogy ugyan olyan horoszkópú emberek mennyire különbözhetnek.
2012. aug. 13. 14:47
 20/24 anonim ***** válasza:
A férjem skorpió, az biztos, hogy céltudatos, kreatív, mindig a társaság középpontja, de nem a harsányság miatt, és bizony oda tud szúrni, ahol a legjobban fáj. De mindent megtesz a családjáért, erőn felül, és tud kezelni engem, oroszlán létemre emberemre akadtam benne.
2012. aug. 13. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!