Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért vízjegy a skorpió,...

Miért vízjegy a skorpió, hogyha a legtöbb helyen az elsődleges bolygójának a Marsot mondják, a Plútót meg mint másodlagosnak (vagy fordítva) ami megint nem a vizet képviseli?

Figyelt kérdés
Nem lenne logikus, ha nem ezt kéne nézni a valóságalapjában ;)
2012. okt. 16. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:

A Skorpió valóban egy kicsit más mint a többi vízjegy...Míg a halakhoz a békés édesvíz,a rákhoz a végelláthatatlan óceán illik,addig a skorpiót leginkább afféle tüzesvízzel lehetne jellemezni. De a víz attól még víz ,mégha egy kicsit tüzes is,ami csak mégtöbb szenvedélyt eredményez. Ezért is van az h néha a tűzjegyekből találja meg az igazit. A Nyilashoz például egészen passzol akár hosszútávra is,ha levetkőzik a kezdeti feszültségeket...

Na,tessék,ezt valami ingyombingyom astrology oldalon találtam neked.;)

Amúgy nem tökmindegy??? :D O.o !!!

2012. okt. 16. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:

nem mivel még egy nagyon picit kutatom lehet-e valóságalapja.

De már nem hiszem, hogy sokáig. Ja és asztrológus sem szeretnék lenni, csak csupán izgat népbutítás-e vagy sem nézőpont kérdése nélkül :P

2012. okt. 16. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem eléggé értelmetlen dolog vízjegyként skatulyázni a skorpiót. Halakat, rákot hova is tehették volna máshova? Az adta magát. De szerintem a skorpiót csak azért suvasztották be ebbe a kategóriába mert a rákhoz hasonlóan ízeltlábú.
2012. okt. 17. 14:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó az jogos.
2012. okt. 19. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:

A víz a szeretet eleme, ezért tartozik ide a skorpió jegy is. Az első nem jól írta egy kicsit fordítva van, a rák az édesvizet a szűkebb kört képviseli, Ő az akinek a szeretete a család és szűkebb baráti körre terjed ki. A skorpió pedig a tüzes vizet képviseli (ezért is uralkodója a Mars és a Plútó, ez utolsó jelképezi a teljes átalakulást, újjászületést) hol az alsó, hol a felső végletek közt ég (szereteti szinten). Itt jön be a Plútó, vagy megtalálja a felfele vezető utat és átalakul vagy megbukik. Az utolsó pedig a halak amelyet a végtelen tengervíz jelképez, vagyis a feltétlen szeretet (Neptunusz- határátlépés). Itt van egy több oldalú bemutatás a skorpióról mint jegyről [link]

Különben azt mondják, hogy a 12 jegy közül a két legnehezebb eset a bika és a skorpió, de én személy szerint eddig olyan skorpió jegyű emberekkel találkoztam akiket nagyon kedveltem és tiszteltem. Lehet azért, mert talál a szó, mert én is víz jegyű vagyok. Tisztelettel egy halak jegyű ember :)

2012. okt. 20. 23:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Ezt megérteni szerintem csak egy asztrológus tudja vagy aki tényleg hosszabb éveket foglalkozott e témával napi szinten vagy aki tanult.

Köszönöm!!!

2012. okt. 21. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:

A kutatók szerint a Plútó az univerzum energiáit gyengén fókuszálja, ha a skorpió jegyében van, mivel semmilyen légkörrel nem rendelkezik, ami a tűzjegyhez szükséges lenne. Valamint a legfrissebb rádióteleszkóps mérések kimutatták, hogy a skorpió emberekben a Mars energiái a vízjegy jellemvonásokat erősítik.

Checkmate atheists!

2013. febr. 3. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!