Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió vagyok skorpió aszcend...

Skorpió vagyok skorpió aszcendenssel, a kínai horoszkópom nyúl. Mit gondoltok egy ilyen emberről? F/24

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
októberben vagy novemberben születtél, és 24 éves létedre még mindig nem esett le, hogy az asztrológia egy áltudomány, ami rossz fényt vet az értelmi képességeidre. Azt feltételezed másokról, hogy ők is hisznek benne, és ez alapján ítélnek meg téged.
2012. szept. 23. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez badarság fogd már fel hogy a csillagjeg nem tudja meg mondani a szemelyesgedt tesek egy 13- eves lány skorpió csillag jegyel is tigiris kina-val meg tudja mondani hogy az ember szemelyesget nem lehet meg tuddni csillagjegyböl kapisi
2012. szept. 23. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja is pontasan mikor születel az aszendosd nem lehet skorpió nekem Bak
2012. szept. 23. 12:26
 4/5 Ezalor ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az asztrológia nem így működik. Az amit "csillagjegy"-nek neveznek manapság az valójában a napjegy, azaz a Nap állása a zodiákusban. Azonban a valódi horoszkóp ennél sokkal összetettebb, a Nap mellett néz 6 másik égitestet, és az aszcendesnt/deszcendesnt is. Mindegyiknek jelentősége van. Erre jön az, hogy ezek egymással bezárt szögei lehetnek nevezetesek, melyeknél attól függően hogy pozitív vagy negatív "fényszögek" (így hívják őket) a két égitest egymás hatását erősítheti vagy csökkentheti.

Tehát, az hogy valakinek mi a napjegye, önmagában semmit nem jelent, mert csak egy kicsi részét képezi a teljes horoszkópnak. Van olyan ember aki tökéletesen megtestesíti a napjegyéhez társított tulajdonságokat, és van olyan aki teljesen más.

Ne higgy a napi horoszkópoknak meg az Interneten írt "csillagjegy" jellemzéseknek, ezek hülyeségek. Ezeket olyan emberek találják ki akiknek fogalma sincs a valódi asztrológiáról. Ha tényleg kíváncsi vagy rá, csináltass egy korrekt, szakszerű horoszkópot egy képzett szakemberrel.

A kínai asztrológia megint csak sokkal összetettebb ennél, és ugyanaz igaz rá, hogy értelmes horoszkópot csak egy kínai asztrológiában képzett szakembertől kapsz. De ilyen nem tudom van-e egyáltalán Magyarországon. Mármint aki TÉNYLEG ért a kínai asztrológiához.

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. szept. 23. 13:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam ki a kérdést, mert hiszek benne, viszont itt úgy gondoltam lesznek olyanok akik hisznek ebben.

Utolsónak köszönöm, ment a zöld! :)

2012. szept. 23. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!