"Skorpió férfi mellé leggyakrabban egy ikrek nő kerül"? Ez ennyire általános?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
utolsó válasz
4 komolyabb kapcsolatom volt, ebből 3 skorpió
Jé, tudok egy ilyen párról. Két jóbarátom ilyen páros voltak. Furcsálltam, hogy összejöttek, mert alapvetően nagyon különbözőek. De eleinte örültem, hogy egymásra találtak. Később már nem örültem. A skorpió srác túl csöndes, félénk, érzékeny valaki, bár azért vicces is, de nagyon szűkszavú. Az ikrek lány meg eléggé mozgékony, állandóan beszélős, egyáltalán nem ragaszkodó típus. Egyszer beszéltünk a lánnyal a terveiről. Azt mondta, hogy úgy 30 éves kora táján szeretne szülni. Kérdem, és egyet vagy több gyereket terveztek? Erre: "Azt még nem tudom, attól függ, hogy milyen gazdag pasit találok." És a Feri (az aktuális skorpió pár)? "Hát nem tőle akarok gyereket, vele csak úgy vagyok, amíg nem találok mást."
Aztán idővel ott is hagyta, épp amikor legnagyobb szüksége lett volna a srácnak, hogy legyen mellette valaki, mert épp olyan szerencsétlen dolgok történtek az életében. Az ikrek lányt ez nem hatotta meg. Szomorú.
De úgy látszik össze azért össze jönnek, lehet valami vonzódás a két jegy között, ha nem is kitartó.
Dehogy általános,csak mindenhol azt írják hogy ELVILEG a skorpiókhoz ikrek jegyű pár illik.Hülyeség.
Én skorpió lány vagyok,és mindig skorpió pasijaim voltak.Nem tudom miért tetszenek, de első ránézésre megfog bennük valami,és tudom hogy nekem az kell. A férjem is skorpió a változatosság kedvéért :) Bár nagyon mások vagyunk,de mégis van bennünk közös :)
Ez érdekes, én ezt még sosem olvastam, csak hogy az ikrekhez nem illik a skorpió. Az ikrek túl mozgékony szabad szellemű, kell neki a tér, a szabadság, a skorpiót meg ezzel megőríti, féltékenykedni kezd, magához akarja láncolni..
Persze ez nem csak horoszkóp függő, hanem ember, személyiség függő is.
Eddig óckodtam a skorpió férfiaktól, és most mégis egy ilyen sráccal randizok, és eléggé egy húron pendül az agyunk, gondolkodásunk a jövőt illetően, és sok fontos kérdésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!