Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió csillagjegyű férfi...

Skorpió csillagjegyű férfi mennyire illik skorpió csillagjegyű nőhöz?

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 14:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem illenek össze.mivel mind a ketten ugyanazt akarjak.egyik sem enged a másiknak.
2012. szept. 25. 14:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Mi mindketten skorpiók vagyunk,mégis jól megvagyunk,sőt,jobban mint eddig bárkivel,pedig napi 24 órában együtt vagyunk (ugyanott dolgozunk)
2012. szept. 25. 14:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Én úgy halottam, hogy az azonos jegyűek hosszú távon nem maradnak együtt.
2012. szept. 25. 14:59
 4/15 anonim ***** válasza:

akkor a tied egy kivételes eset.

nem maradnak együtt mert marjak egymast mindig.

egyik se akar alárendelt lenni.

nekem is volt skorpio fium de elhajtottam mert rám akart telepedni..

(egy skorpió lány)

2012. szept. 25. 15:13
 5/15 anonim ***** válasza:
Első: ha mindketten ugyanazt akarják, az nem jó? :D
2012. szept. 25. 16:23
 6/15 anonim válasza:
Nem csak a nap jegy számít ( esetetekben a Skorpió jegy) hanem az ascendens is, illetve a bolygók elhelyezkedése a jegyekben és a házakban. Úgyhogy valszeg hiába vagytok mindketten Skorpiók, de van jó pár szuper fényszög kapcsolatotok, és az is elképzelhető hogy karmikus a kapcsolat :)
2012. szept. 27. 11:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Hújaj, az a párkapcsolat gondolom olyan, mint valami nehéz és hosszan tartó stratégiai játék.

Egyik fél sem bízik rögtön a másikban, tesztelik egymást titokban, féltékenykednek, ragaszkodóak, ezért nem szakítanak, inkább taktikáznak, játszmáznak tovább, mert mindkettőnek az a stratégiája, hogy teljes ellenőrzése alatt tartsa a másikat, és csak ha biztosan csekkolhatja, hogy a másik odaadja/alárendeli magát, na akkor kedvesek igazán a másikkal. De minthogy mindkét fél ilyen alapvetően, nem mindegy, hogy miféle aszcendensük és egyéb bolygóállásuk van, ami esetleg enyhíti a feszültséget. mert ha egyik alkalmazkodóbb, akkor egész jól kijöhetnek.

2012. szept. 27. 13:19
 8/15 anonim ***** válasza:

nekem szexpartnereim voltak csak eddig skorpió pasik (nem akartam pár évig komoly kapcsolatot).

az ágyban nagyon jó velük, beszélgetni is jó velük mert hasonlóan gondolkoznak.

viták csak féltékenység miatt voltak :D

2012. szept. 29. 17:34
 9/15 anonim válasza:
Jaj ez badarság a kiszeltemnek ugyan az horszkopja mint nekem csak ö Ocotberi en meg Novemberi pax $+$ s+s
2012. szept. 30. 18:00
 10/15 anonim válasza:
Ja is meg a nevönk is csak nekem 3. Betü F neki meg B
2012. szept. 30. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!