Skorpió nő és skorpió férfi összeillik?
Inkább ismerd meg ha még nem sikerült,többet megtudsz rola.
Ha szereted és ö is téget akkor ösze illetek.
Egy ideig fog haladni a kapcsolat, de nem az ideális páros. A skorpió férfinek néha szüksége van szabadságra, és ezt a skorpió nő nem tudja megérteni - valami effélét lehet olvasni társhoroszkópokban.
DE NEHOGY MÁR NÉHÁNY HÜLYE MONDJA MEG NEKED, HOGY ILLESZ A PÁRODHOZ VAGY NEM. Ha tetszik neked, akkor csábítsd el!
Mi összeillünk,mindketten skorpiók vagyunk.
Nem mindig igaz hogy skorpió férfinak szüksége van az egyedüllétre,közös a munkánk is,24/7ben együtt vagyunk,párom férfi léttére jobban csüng rajtam mint forditva.
Pedig elég sok éve élünk együtt,és jó pár éve maximum havi 3-4 órát nem vagyunk egy légtérben.
Én skorpió férfi vagyok. Néha meg történik, hogy még a barátaimmal még messengeren sem beszélek. Volt olyan napom, mikor a családomhoz sem szóltam egy szót sem.
Magamban érzem magam a legjobban. Ha nem zavar senki, és azt csinálom amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!