Az emberek miért vannak rossz véleménnyel a skorpió jegyű emberkeről?
én skorpió vagyok, de az a nagyon nyugis, vízöntő aszcendessel.
nagyon fel kell piszkálni ahhoz hogy utálatos legyek mert akit valamiért nem bírok, azt inkább kerülöm alapból.
ja és csak akkor szúrok oda ha ilyen mindenlében kanál faggatózó, magánéletem titkaira pályázó személy tesz fel tapintatlan kérdéseket sokszoros figyelmeztetésem ellenére is.
hűtlen... ha nem vagyok szerelmes. akit imádok azt nem tudnám megcsalni. De olyannal meg nem is tart sokáig a kapcsolat.
az hogy az akaratomat végigviszem... ritkán van olyan hogy valamit nagyon akarnék. szóval az is ritka hogy beleköpjenek a levesembe. és még olyankor is figyelmeztetem kedvesen az embert hogy nem kéne...tehetek én arról hogy nem akarja meghallani?
amúgy bosszúálló nem vagyok. hagyom hogy mástól, máshogy kapja vissza ha szemét volt.
egy módon állok "bosszút": hogy ha segíthetnék, nem teszem, illetve levegőnek nézem az embert.
ez a legnagyobb bosszú, őrjöngeni szoktak hogy "hogy merészel semmibevenni" - tehetek én arról hogy ilyen fontos nekik a személyem, a véleményem? :D
amúgy a barátok az 1.-k, aki eléri hogy a barátom legyen azért tényleg a tűzbe megyek.
a bakokat rühellem. elvárják hogy őszinte legyek, de ha az vagyok és elmondom a hibáikat vérig sértődve "bosszút állnak"- vagyis nyilvánosan szidalmaznak, vagy úgy hogy ne tudjam hogy ők voltak. de úgyis megtudom :D
és ők őrjöngenek a legjobban mikor rájuk se bagózok :D
kis furák tényleg. meggyőzhetetlenek, makacsok, csak az a jó amit ők mondanak. én meggyőzhető vagyok, ha jó érvekkel alátámasztják a dolgot amivel rá akarnak beszélni valamire.
ők nem. és túl konzervatívak.
engem ha megsért egy barát, meg akarom tudni hogy mi oka volt, érdekel, megbántódott-e valamiért, hogy olyasmi-e amit akár még tolerálnék is.
de egy bak nem ilyen. ő azonnal ellenség lesz, gyűlölködik, szemétkedik.
amennyi szemét bakkal találkoztam már, én meg őket kerülöm mint ördög a tömjéntüzet.
viszont a kis mérlegeket bírom, pedig elvileg ők nem jönnek ki a skorpiókkal.
Utolsó.
A skorpió férjem is játssza ezt a levegőnek nézlek című játékot és be is válik nála :)
A bakok tényleg olyanok,mint ahogy leírtad, teljesen.
Anyukám Skorpió és nagyon jól kijövök vele. Egyáltalán nem rosszindulatú mindenben segít. Van benne némi akaratosság, de ez nem feltétlenül rossz, és semmiképp sem mondanám, hogy erőszakos. Csatlakozom az előttem szólókhoz, akik azt mondják a szeretteiért tűzbe menne. Ha valami miatt összekapunk nem szól hozzám és úgy tesz, mintha ott sem lennék (ez mondjuk rám is jellemző). Másnapra persze megbékél.
19/L
Hát, ki ezért, ki azért. :D
Van, akin egyszer megtorolta a sérelmét egy skorpió, ezért leírja az összes többit is.
Van, akivel egyszer szakított egy skorpió, és a végeredmény ugyanaz, itt szapulja őket agyba-főbe.
Van, aki simán csak irigy egy skorpióra, ezért általánosan kivetíti a haragját mindenkire.
Satöbb.
Én speciel ilyenekkel találkoztam eddig.
Ami engem illet, azért nem örvendek égbekiáltó népszerűségnek, mert nem szeretek mindenki előtt tetszelegni. Vagyis, azokkal vagyok igazán közvetlen, akik valamiért felkeltik az érdeklődésemet.
Nagyon szeretek egyébként cseverészni is a vakvilágba, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem.
Azt mondják, pár szóval meg tudom nyugtatni az ideges vagy kétségbeesett embereket. Ez azért lehet, mert nagyon szeretem magam beleképzelni mások helyébe, és ezerféle szemszögből megismerni a dogokat.
Az egyetlen dolog, amivel nagyon ki lehet nálam húzni a gyufát, a negatív előítélet mérhetetlen akaraterővel párosítva. "Ilyen vagy, mert azt mondtam." - na, ilyenkor Chicago van. :D
Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!