Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha egy skorpió csalódik...

Ha egy skorpió csalódik valakiben, akkor őt már soha nem lehet meghódítani? Nem megcsalásról van szó.

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 19:53
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy írtál. Nagyon megnyugtató ezt olvasni. Sajnos nagyon nehezen igazodtam ki rajta mindig, mert habár sokszor azt éreztem hogy van valami köztünk, valami különleges, mégis sokszor úgy hajtott mint egy idiótát és nem tudtam eleget "letenni az asztalra". Én viszont nem tudok kezdeményezni. Csak abban reménykedek, hogy egyszer össze hoz minket az élet, és akkor ő nem lesz elutasító.
2017. jún. 18. 21:09
 22/36 anonim ***** válasza:
Nem látsz esélyt arra, hogy keresd, meghívd valahová? Szerintem értékelné.
2017. jún. 18. 21:11
 23/36 A kérdező kommentje:
sajnos nem. Viszont közel lakunk egymáshoz, tuti hogy összefutunk ha én is a szokásos helyekre járok. Tudom nagyon gagyi silány, szánalmas ötlet...
2017. jún. 18. 21:13
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem az, de ne hagyj fel a dologgal. A leírtak alapján jó úton jársz, hogy megfogj egy skorpiót :)
2017. jún. 18. 21:25
 25/36 A kérdező kommentje:
hálás köszönet a válaszért:-) én lennék a legboldogabb, ha azt a skorpiót megszerezhetném. Bár figyelembe véve, hogy nem vagyok kezdeményező és egy tipikus szűz jegyű csaj vagyok, félénk és gátlásos...
2017. jún. 18. 21:27
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj, a skorpió úgyis belelát az igazi énedbe, és meglátja az értékeidet. Sok sikert! :)
2017. jún. 18. 21:29
 27/36 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet még egyszer a tanácsokért. Szép estét!
2017. jún. 18. 21:30
 28/36 anonim ***** válasza:
Neked is!
2017. jún. 18. 21:36
 29/36 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes.Én skorpió vagyok, az első férjem szűz csillagjegyű. A kapcsolatunk ugyan kihült és elváltunk. 15 évig voltunk együtt.

Talán ő az egyetlen ember az életemben akiben 100%-ig megbíztam és soha nem is csalódtam.

Biztos vagyok benne, hogy ma is mindketten szeretettel gondolunk egymásra.

2017. jún. 18. 22:34
 30/36 anonim ***** válasza:
Egyébként ez hogy megy, nálatok ezotéria-hívőknél? Történik valami egy személlyel kapcsolatban, jelen esetben megsértődik. Erre megkérdezed, hogy mi a csillagjegye, aztán nekiállsz utánaolvasni, hogy akkor ez a csillagjegyű egyén most mit fog csinálni? Vagy hogy? Nem azon kellene gondolkodni, hogy vele hogyan tisztázd a dolgokat?
2017. jún. 18. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!