Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van, hogy mérlegként...

Miért van, hogy mérlegként jobban jellemzőek rám a skorpió tulajdonságai?

Figyelt kérdés

Zárkózott vagyok, csöndes, midig elfojtom az érzelmeimet és az indulataimat. Inkább visszavonulok, nem szívesen vagyok társaságban. Utálok középpontban lenni és nem szeretem ha irányítanak vagy helyettem döntenek el dolgokat. Nem szeretem ha erőszakosan érdeklődnek irántam, ha beszélnek kell az érzelmeimről. Bosszúállónak nem mondanám magam, inkább az életre bízom a bosszút, viszont haragtartó vagyok, amit nem mutatok ki. Kevés embert szeretek, de őket viszont NAGYON tudom szeretni és bármit meg tennék értük. Nehezen bízom meg bárkiben is...stb. Még sorolhatnám most ennyi jutott eszembe :D

Az asszcendensem Bak, a Lilith-em (?) Skorpió :)

2017. máj. 15. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Úgy, hogy az egész horoszkóposdi hülyeség.
2017. máj. 15. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
anyádék hazudtak a születési dátumodról.
2017. máj. 15. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:
akarod írni *anyukámék*... de köszönöm a válaszokat, érzem a törődést :)
2017. máj. 15. 20:00
 4/6 anonim válasza:
60%
A leírás inkább a bakra emlékeztetett(én is az vagyok)...nem véletlenül az az aszcendensed. :)
2017. máj. 16. 23:32
 5/6 anonim válasza:
Ez teljesen megmagyarázható. Ha a neved jelentése (most nem arra gondolok ami a neten van, az átlagosra, hanem az mikor összeszámolják a betüket és az életkorod és kijön hanyas számú vagy) nem egyezik a horoszkópoddal mert itt mindig a szám az erősebb. Ez akkor is szokott előfordulni ha nem azt a nevet adták neked, amit először akartak.
2017. máj. 17. 18:08
 6/6 anonim válasza:

Semmi extra... ez a leírás kb. a tinik 95%-át lefedi.

Nem vagy még 20, ugye?

2017. máj. 19. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!