Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen a Halak és Skorpió páros?

Milyen a Halak és Skorpió páros?

Figyelt kérdés
Akinek van a környezetében ilyen pár vagy esetleg csak barátok mit gondoltok külső szemlélőként, milyen a kapcsolatuk? És mi a ti jegyetek? :)

2017. máj. 23. 15:40
 1/7 merhabal válasza:
100%

A halak elég nehezen dolgozza fel a skorpiót, barátság tekintetében.

Empatikus töltete a skorpió felé hamar elfogy, mert viselkedése és harsány megnyilvánulásai túl sok fáradalmat okoznak neki.

Viszont azt szereti benne, hogy terveit többé kevésbé megvalósítja. (A maga módján.)

Halak vagyok.

Csá!

2017. máj. 23. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

Ha a pár tagjai egyneműek, akkor homo-k, ellenkező esetben hetero-k.

Mindkettőre van példa.

2017. máj. 24. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A halaknak lehet, hogy kicsit sok a skorpió szexualitása. A halak gyöngéd, szerelmes. A skorpió pedig kiáradó, szenvedélyes.

De nyilván sok minden más is befolyásolja. Meg kéne nézni, hogy milyen jegyben van a Mars.

2017. máj. 25. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Tűz jegyűként ismerem mindkettő eléggé, szerintem jó emberek. Halak nők valahogy túlzottan telepszenek úgy általában a párjukra, ugyanakkor sokszor jellemző rájuk, hogy minden helyzetben és emberben a pénzt látják és nem szereti, hogy mások véleménye nem egyezik az ővékkel, főleg, ha ez saját lakásban történik.
2017. máj. 25. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Halakként engem kiborítanak a Skorpiók. Néhány Skorpió kezdeményezett nálam, hát, nagyon hamar kibukott, hogy sem a túlfűtött szexualitása, sem az erőszakossága nem nekem való. Kerülöm őket, az élet más területén se bírom. Kivétel mindig van, egy Skorpiót nagyon kedvelek, rá erősen hat az Ikrek. Egy másikra a Vízöntő, vele is elvagyok. De a tipikusak - nem.
2017. máj. 26. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
1. és 5. válasz szerintem mindent elmond.
2017. jún. 6. 15:48
 7/7 anonim ***** válasza:

alavetően jó kombó, de csiszolódni kell együtt.

nagyon mély szerelem lehet ebből.

2017. jún. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!