Milyen a Halak és Skorpió páros?
Figyelt kérdés
Akinek van a környezetében ilyen pár vagy esetleg csak barátok mit gondoltok külső szemlélőként, milyen a kapcsolatuk? És mi a ti jegyetek? :)2017. máj. 23. 15:40
1/7 merhabal válasza:
A halak elég nehezen dolgozza fel a skorpiót, barátság tekintetében.
Empatikus töltete a skorpió felé hamar elfogy, mert viselkedése és harsány megnyilvánulásai túl sok fáradalmat okoznak neki.
Viszont azt szereti benne, hogy terveit többé kevésbé megvalósítja. (A maga módján.)
Halak vagyok.
Csá!
2/7 anonim válasza:
Ha a pár tagjai egyneműek, akkor homo-k, ellenkező esetben hetero-k.
Mindkettőre van példa.
3/7 anonim válasza:
A halaknak lehet, hogy kicsit sok a skorpió szexualitása. A halak gyöngéd, szerelmes. A skorpió pedig kiáradó, szenvedélyes.
De nyilván sok minden más is befolyásolja. Meg kéne nézni, hogy milyen jegyben van a Mars.
4/7 anonim válasza:
Tűz jegyűként ismerem mindkettő eléggé, szerintem jó emberek. Halak nők valahogy túlzottan telepszenek úgy általában a párjukra, ugyanakkor sokszor jellemző rájuk, hogy minden helyzetben és emberben a pénzt látják és nem szereti, hogy mások véleménye nem egyezik az ővékkel, főleg, ha ez saját lakásban történik.
5/7 anonim válasza:
Halakként engem kiborítanak a Skorpiók. Néhány Skorpió kezdeményezett nálam, hát, nagyon hamar kibukott, hogy sem a túlfűtött szexualitása, sem az erőszakossága nem nekem való. Kerülöm őket, az élet más területén se bírom. Kivétel mindig van, egy Skorpiót nagyon kedvelek, rá erősen hat az Ikrek. Egy másikra a Vízöntő, vele is elvagyok. De a tipikusak - nem.
6/7 anonim válasza:
1. és 5. válasz szerintem mindent elmond.
7/7 anonim válasza:
alavetően jó kombó, de csiszolódni kell együtt.
nagyon mély szerelem lehet ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!