Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha egy skorpió csalódik...

Ha egy skorpió csalódik valakiben, akkor őt már soha nem lehet meghódítani? Nem megcsalásról van szó.

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 19:53
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
akkor én egy kivételt találtam szerintem
2017. jún. 18. 20:37
 12/36 anonim ***** válasza:

Miért? Amit eddig leírtál, mind igaz a skorpiókra.

Én ha elolvasok egy csillagjegy-elemzést, mintha a saját életemet olvasnám.

2017. jún. 18. 20:40
 13/36 A kérdező kommentje:
én azt tapasztaltam, hogy lehetetlen a bizalmát megszerezni, folyamatosan tesztel, és irreális elvárásai vannak. Mégis beleszerettem, és azt vettem észre, hogy talán tetszek is neki. Én végül otthagytam a munkahelyem egyéb okokból. De reménykednék benne, hogy egyszer megbeszéljük ezt, és megérti a döntésemet. Bár nem tudom, hogy mennyire írt le véglegesen. A skorpiók olyan végletesek, nincs arany középút.
2017. jún. 18. 20:43
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez így igaz. Bár ezt a szituációt én nem értékelném bizalmi dolognak, ha magamból indulok ki. Miből gondolod, hogy haragszik?
2017. jún. 18. 20:52
 15/36 A kérdező kommentje:
mert együtt dolgoztunk, és talán mintha lett volna köztünk valami.
2017. jún. 18. 20:53
 16/36 A kérdező kommentje:
később megtudtam, hogy miután én elmentem, nem is akar magának más társat, akivel együtt dolgozzon.
2017. jún. 18. 20:56
 17/36 anonim ***** válasza:

Igen, de most haragszik, elutasít, vagy mi?

Sajnos azt el tudom képzelni, hogy elutasításnak veszi, ha így kilépsz az életéből, és ha ő is úgy érezte, alakult valami, akkor ez sértheti. De ha tudtára adod, hogy nem tőle fordultál el, akkor nem lehet probléma.

18/36 anonim ***** válasza:

Skorpióként azt tudom mondani, hogyha egy hozzánk közel álló emberben csalódunk akkor jó eséllyel az a kapcsolat már soha nem lesz a régi.

Erről nem a büszkeség és a gőgös természet tehet.Ezt nem tudjuk befolyásolni pedig szeretnénk.Hiába próbálunk az eszünkre hatni azzal, hogy nem is nagy dolog, vagy már olyan régen történt...A lelkünk nem engedi.Ennek valószínűleg az az oka, hogy hibásan azt képzeljük, hogy a hozzánk közel álló ember is úgy működik mint mi.

19/36 A kérdező kommentje:

az az érdekes, hogy nem láttam rajta haragot, hanem nagyfokú csalódást, szomorúságot. (annyira beleégett az agyamba az arca, amikor láttam őt, nem is gondoltam volna róla, hogy ennyire fontos lehet neki az, hogy ott voltam). Soha nem mutatta ki, hogy értékel vagy becsüli a közös munkánkat.

Pedig egyáltalán nem akartam őt megbántani. És tudja, hogy nem miatta léptem ki.

2017. jún. 18. 21:00
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Kimutatni nem fogja, főleg az első időszakban, hogy mennyire értékel, vagy vonzódik hozzád. Sajnos ilyenek vagyunk :) Megnyílni csak akkor szoktunk, ha már minimálisnak tartjuk az esélyét a földre huppanásnak. Nem hinném, hogy eljátszottad volna a bizalmát, mert azért egy munkahelyváltást nem veszünk személyesnek - ha érezteted vele, hogy nem fordultál el tőle, és a kettőtök dolga mehet tovább úgy, mint eddig, akkor nem lesz baj.
2017. jún. 18. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!