Ha egy skorpió csalódik valakiben, akkor őt már soha nem lehet meghódítani? Nem megcsalásról van szó.
Miért? Amit eddig leírtál, mind igaz a skorpiókra.
Én ha elolvasok egy csillagjegy-elemzést, mintha a saját életemet olvasnám.
Igen, de most haragszik, elutasít, vagy mi?
Sajnos azt el tudom képzelni, hogy elutasításnak veszi, ha így kilépsz az életéből, és ha ő is úgy érezte, alakult valami, akkor ez sértheti. De ha tudtára adod, hogy nem tőle fordultál el, akkor nem lehet probléma.
Skorpióként azt tudom mondani, hogyha egy hozzánk közel álló emberben csalódunk akkor jó eséllyel az a kapcsolat már soha nem lesz a régi.
Erről nem a büszkeség és a gőgös természet tehet.Ezt nem tudjuk befolyásolni pedig szeretnénk.Hiába próbálunk az eszünkre hatni azzal, hogy nem is nagy dolog, vagy már olyan régen történt...A lelkünk nem engedi.Ennek valószínűleg az az oka, hogy hibásan azt képzeljük, hogy a hozzánk közel álló ember is úgy működik mint mi.
az az érdekes, hogy nem láttam rajta haragot, hanem nagyfokú csalódást, szomorúságot. (annyira beleégett az agyamba az arca, amikor láttam őt, nem is gondoltam volna róla, hogy ennyire fontos lehet neki az, hogy ott voltam). Soha nem mutatta ki, hogy értékel vagy becsüli a közös munkánkat.
Pedig egyáltalán nem akartam őt megbántani. És tudja, hogy nem miatta léptem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!