Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyek az antiszociális...

Melyek az antiszociális zárkózott visszahúzódó csillagjegyek?

Figyelt kérdés
pl a bak az tuti ilyen és még melyikek azok?

2016. okt. 12. 20:49
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Halak, Rák, Bak, Skorpió, Vízöntő, pont ebben a sorrendben. A Bak, Skorpió és Vízöntő ugyan él szociális életet, de nagyon megválogatják kikkel, illetve vannak magukba fordulós időszakaik, mikor még a barátaikkal és szeretteikkel is alig érintkeznek. Egyes Skorpiók és Vízöntők tűnhetnek akár extrovertáltnak is, főleg Skorpiókkal van ilyen tapasztalatom, valahogy rögtön sikerül bárhol a figyelem középpontjába kerülniük, általában jó társaság, jó beszédpartnerek, mindenhez hozzá tudnak szólni és szeretnek is beszélni, de a magánéletükről nem szívesen fecserésznek, nehéz kiismerni őket, akit nem kedvelnek, azzal hamar megszakítják a kapcsolatot. S amint mondtam, ha épp összecsapnak felettük a hullámok, még a barátaikkal is megszakíthatják, vagy ritkíthatják a kommunikációt, találkozást. Ezt egy Bakkal is megtapasztaltam. Amikor ellepi a szar, akkor senki nem tud vele szót érteni. Magára csukja az ajtót napokra, és pont.
2017. dec. 3. 17:48
 32/32 anonim ***** válasza:
Oroszlánról biztos nem gondolná senki, hogy visszahúzódó. Pedig oroszlán a csillagjegyem, és eléggé introvertált vagyok. Tesóm vízöntő, ő meg teljesen ellentét. Valaki írta pedig, hogy a vízöntők is visszahúzódóak... Nos, ilyen az általánosítás :P
2017. dec. 3. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!