Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány dekoratív, vonzó, mosolygós, de kissé antiszociális, akkor ennek ellenére fognak nála kezdeményezni a pasik?
Nem...
(tapasztalatból beszélek, én ilyen vagyok és hát nem sokan szoktak bepróbálkozni)
Én nem akarok bunkó, meg nagyképű lenni, de azt tapasztalom, hogy teljesen mindegy hogy mennyire figyelek oda magamra az öltözködésemre, sminkemre, az egész megjelenésemre. Rajtam mindig minden a helyén van, sokan mondják, hogy csinos vagyok, szép az arcom, a szemeim, de mégis! Ha elmegyek valahová azt tapasztalom, hogy az olyan lányok akiknek nem annyira előnyös a külsejük, össze-vissza öltözködnek, nem sminkelik magukat (pedig némelyikre ráférne egy minimális smink) sokkal kelendőbbek a fiúknál!
Miért van ez?
Hajlandó vagy képet mutatni magadról vagy ez a lehetőség kizárt? Mert ha az, akkor érdemben nem lehet válaszolni a konkrét esetedre.
Ha látatlanban feltesszük, hogy tényleg vonzó vagy, akkor lehet, hogy a viselkedésed sokak számára ellenszenvesnek, ellenségesnek vagy lenézőnek tűnik akár akaratod ellenére is.
Metakommunikáció vs. verbális kommunikáció.
Férfiként én is látok szép, előnyös külsejű lányokat, de nem szívesen mennék oda hozzájuk. Ismeretlenként sajnos abból vagyunk kénytelenek ítélni, amit tudunk, és abban a helyzetben a metakommunikációt látjuk. Az előbb említett lányoknál azt látni és érzékelni (tudat alatt), hogy zárkózottak, szomorú, semleges érzelmet sugároz az arcuk, a testtartásuk. Náluk meg azért nem próbálkoznak a pasik, mert úgy gondolják, hogy elutasítja őket a lány. Ez mellett vannak a visszahúzódóbb lányok, akinél látszik, hogy szoronganak, idegesek a társaságban, de nem az elutasítás, merevség ül ki az arcukra, ez pedig valamilyen szinten vonzó is lehet.
Ez egy valós félelem, kvázi "kockázat elemzés" a férfi részéről. A férfi úgy gondolkodik tudat alatt, hogy feleslegesen nem akar energiát befektetni.
Ha jól nézel ki, igényes vagy, akkor gyakorlatilag a metakommunikációdon kellene változtatni. Nyitottabb lenni, mosolygósabbá válni, megtanulni az alapvető női metakommunikációs jeleket. És igen, a tanuláson van a hangsúly. Valakinek ez ösztönös, általában az átlagnak, de van akinél nem, lehet nálad sem az. Vannak könyvek, kezdésnek pl. Allan Pease. Nincs veled probléma, csak meg kell értened a női párválasztás "evolúcióját", mert sok nő azt gondolja, hogy csak a külsőből megélek, de ez nem igaz, a metakommunikáció sokkal fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!