Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány dekoratív, vonzó, mosolygós, de kissé antiszociális, akkor ennek ellenére fognak nála kezdeményezni a pasik?
Jajj, de kis csalódott vagy komornyik, hogy nem írt vissza a dekoratív, vonzó lány jól megkomponált üzenetedre.:)
Ne legyél már ennyire naív. Neten az a kivétel, amikor valaki visszaír. A norma az, hogy nincs válasz.
A környezetemben még a kevésbé dekoratív, legtöbb férfinak nem vonzó, nem túl sokat mosolygó antiszociális lánynál is kezdeményeznek. Az más kérdés, hogy az antiszociális viselkedése miatt 10 perc múlva meg is unják, mert nem lehet velük normálisan beszélgetni.
Esélyes, hogy nálad is próbálkoztak már, küldtek jeleket, de vagy észre sem vetted vagy sehogy sem reagáltál. Ilyen esetben valóban nem fognak túl sokan teperni, mert nem kapnak pozitív visszajelzést.
A kevésbé szép, de nyitottabb lányok meg azért kelendőek, mert ők kapnak és adnak. Simán lépnek, dumálnak és hasonlók.
És egy kérdező jól írta: Nem ártana egy kép az arcodról, alkatodról, ruházatodról, sminkről, hogy tényleg olyan vagy e, amilyennek tartod magad.
Én kezdeményeznék ha ismernék ilyet. Pont ilyen lányok jönnek be mivel én is kicsit antiszoc vagyok.
De ehhez az kell hogy többször találkozzunk ismerősi körben legyen a lány, vagy munkahelyen, mert utcán csak úgy biztos nem szólítanék meg ismerkedési szándékkal senkit.
Utolsó:
olvasd el a 10-es választ, és kezdj el csinálni valamit, nem keseregni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!