Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány dekoratív, vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány dekoratív, vonzó, mosolygós, de kissé antiszociális, akkor ennek ellenére fognak nála kezdeményezni a pasik?

Figyelt kérdés
2016. szept. 26. 17:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jajj, de kis csalódott vagy komornyik, hogy nem írt vissza a dekoratív, vonzó lány jól megkomponált üzenetedre.:)

Ne legyél már ennyire naív. Neten az a kivétel, amikor valaki visszaír. A norma az, hogy nincs válasz.

2016. szept. 26. 17:57
 12/18 anonim ***** válasza:

A környezetemben még a kevésbé dekoratív, legtöbb férfinak nem vonzó, nem túl sokat mosolygó antiszociális lánynál is kezdeményeznek. Az más kérdés, hogy az antiszociális viselkedése miatt 10 perc múlva meg is unják, mert nem lehet velük normálisan beszélgetni.

Esélyes, hogy nálad is próbálkoztak már, küldtek jeleket, de vagy észre sem vetted vagy sehogy sem reagáltál. Ilyen esetben valóban nem fognak túl sokan teperni, mert nem kapnak pozitív visszajelzést.

A kevésbé szép, de nyitottabb lányok meg azért kelendőek, mert ők kapnak és adnak. Simán lépnek, dumálnak és hasonlók.

És egy kérdező jól írta: Nem ártana egy kép az arcodról, alkatodról, ruházatodról, sminkről, hogy tényleg olyan vagy e, amilyennek tartod magad.

2016. szept. 26. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát, én is ilyen vagyok, az első részét a kérdésednek nem magam mondom, hanem mások véleménye rólam, az antiszociálist pedig tudom. Senkihez nem megyek oda szívesen magamtól, csak ha nagyon muszáj, azt is rühellem, ha idegenek akarnak beszédbe elegyedni velem, ha a vonaton, buszon beszélgetni kell utazás közben. Szeretek belemélyedni a gondolataimba és megfigyelni. Mégis van barátom. :D Annyi, hogy munka közben találkoztunk. Diákmelóztunk egy helyen, nem mert odajönni hozzám, nem akart megijeszteni, de két hét múlva egy beülős helyen összesodort az élet (ahova fényévente egyszer tettem be a lábam). Szóval ne félj, a természet intézi azért a dolgokat. Nekem utána legközelebb már csak rá kellett köszönnöm (az azért nem esik még nehezemre:D), és minden ment a maga módján. Egyébként mások is kezdeményeztek előtte. A gyerekeket se szeretem, ők mégis tapadnak rám. :D Vagy akkor tényleg lehet, hogy nem vagy mosolygós annyira, amennyire te gondolod, mert azt bátorításnak veszi úgy kb mindenki.
2016. szept. 26. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Én kezdeményeznék ha ismernék ilyet. Pont ilyen lányok jönnek be mivel én is kicsit antiszoc vagyok.

De ehhez az kell hogy többször találkozzunk ismerősi körben legyen a lány, vagy munkahelyen, mert utcán csak úgy biztos nem szólítanék meg ismerkedési szándékkal senkit.

2016. szept. 27. 01:26
 15/18 anonim válasza:
Szia! Úgy érzem, én is hasonló típus vagyok, jól öltözött,adok magamra, de kicsit zárkózott vagyok. Nagy nehezen így is találtam egy pasit, akinek tetszettem, és ő is nekem, de lecsapta a kezemről egy éjszakai pillangó,és akkor még finoman is fogalmaztam, pedig ő mellette sokat változtam, és legalább akkor nyitottabbá váltam, ha velem volt, a lelkem kitettem érte, mégsem kellettem.Nem tudom miért, de néha a pasik előnyben részesítik az előnytelen külsejű lányokat, amennyiben azok pl. jobban nyomulnak. Számomra ez egy szomorú tapasztalat:(
2016. szept. 27. 11:57
 16/18 anonim válasza:

Utolsó:

olvasd el a 10-es választ, és kezdj el csinálni valamit, nem keseregni kell.

2016. szept. 27. 12:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Előnytelenebb külső=nagyobb esély. Azért nem kezdeményeznek, mert szép vagy, valószínűleg az az első következtetés, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban, nincs esélyem nálad, vagy a második, egy ilyen szép lánynak biztos van barátja. Így elmarad a kezdeményezés. Legálabb is én magamból kiindulva erre gondolok.
2016. szept. 27. 16:49
 18/18 mikeXxX ***** válasza:
Ha valakinek jelzel és nem nyuszi akkor ismerkedni fogsz de ha úgy vagy antiszoc hogy rá sem nézel senkire akkor nem lesz senkid .
2016. szept. 27. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!