Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A hugom egy antiszociálissá...

A hugom egy antiszociálissá vált az álmomban. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa álmom volt. Az egésznek az volt a középpontjában, hogy a 14 éves hugom meg akar ölni.

Oka nem volt rá, legalábbis ez nem derült ki. Az eleje egy buszon játszódott, aszthiszem akkor egy régi fiú haverja-akit ma már nagyon nem kedvel-szegezett pisztolyt felém, de nem lőtt le, valahogy megúsztam. Aztán később a hugom tartotta a fegyvert felém, a céllal hogy lelőjön, de valami ismeretlen nő-aki elvileg az osztályfőnököm volt-megmentett.

Van egy kis részlet az álomból, amiben aztmondta az apámnak egy ismeretlen beszélgetés közben a tengerparton, hogy "Csak nehogy (nevem)-t megöljem". Valahogy úgy értelmezhette ezt, hogy nehogy elszaladjon vele a ló és kinyírjon végül.

Nagyon elcsúnyult az arca, és azzal a haverjával lógott aki az álmom elején akart megölni. A végére annyira már nem emlékszem, de az iskolám osztálytermében játszódott, az ofö-m meg már hatalmas védelmet kerített felém biztonsági őrökkel.

Egyébként két hugom van akik ikrek, és csak az "idősebbik" volt benne az álomban.

Ez mi? Miért álmodok én ilyeneket?

2015. febr. 11. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges, azt jelenti, hopgy kezd felnőtté válni, életcélt keresni, és bizony, még ha nem is mutatja ki, féltékeny lehet rád, mint nagytesóra, és lehet, hogy úgy érzi, háttérbe szorul miattad. te egyébként fiú vagy vagy lány?

És mivel van egy ikertesója, még inkább ki akarná fejezni, hogy igenis egyedi vagyok, figyeljetek rám is.

2015. febr. 11. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Néztél valami hasonló témájú filmet, vagy olvastál valami hasonló témájú könyvet, ami hatással volt rád? Az is lehet, hogy egy ilyen témájú sztori kelt életre álmaidban veled és a tesóddal a főszerepben.

Nekem többféle álmom volt már, jós álom, problémafeldolgozó álom, helyzetmagyarázó álom, és ilyen is, amikor csak egy olvasott, látott sztori olyan erősen hatott rám, hogy álmomban én és ismerőseim kerültünk olyan helyzetbe.

2015. febr. 11. 11:24
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Igazad lehet, mostanában eléggé magába fordult és mindennap a szobájába zárkózik.

Lány vagyok, és én is voltam ilyen mint most ő ennyi idősen, ugyan azon megy át mint én annak idején. Sokszor próbálok vele beszélni, de egyszerűen megközelíthetetlen. Gyakran aggódom érte, mert a depresszió peremén áll, és nem akarom, hogy beleessen. Talán ez az álom próbálja felhívni a figyelmemet arra, hogy többet kéne törődnöm vele..

2. Nem emlékszem semmilyen filmre/könyvre aminek ilyen története lett volna, szóval kétlem hogy ilyesmi okozta volna.

2015. febr. 11. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak egy tipp volt, mivel a kapcsolatotokat egyébként nem részletezted a kérdés alatt, csak most. Ebben az esetben a tesód viselkedése az, ami hatott az álmodra.
2015. febr. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!