Mit jelent ha almomban vagtam magam?
Figyelt kérdés
Az egesz tenyeremet vagtam,egy uveg darabkaval. A valosagban is elofordult parszor..es mielott valaki jonne hogy menoseg meg divat..hat NEM.:)2015. febr. 4. 07:04
1/4 anonim válasza:
Divatmajomság?
Mert az élet nagy gondjait a mai 14 éves lányok úgy oldják meg, hogy felszántják a karjukat
2/4 anonim válasza:
Megfelelési kényszer, valamitől meg akarsz szabadulni, ami benned van, azt akarod kivágni. Azt tanácsolom: bárki mondjon bármit, csak menj a magad fejed után, és biztos célba érsz. Ráadásul így leszel egyedi.
3/4 anonim válasza:
Gyakran azért vagdossák magukat emberek, hogy érezzenek valamit, tehát az érzelehiány, kiüresedés, csalódottság, elhagyatottság miatt. Vagy adrenalin felszabadítása végett, de az is hasonló okora vezethető vissza.
De több oka is lehet. Ha a valóságban is csinálod, akkor pszichológust érdemes felkeresni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Valószinüleg ez a "megfelelési kényszer" áll fenn nálam. Nagyon próbálok úgy élni,ahogy mások mondják..
Elsőnek : nem tudod mit élek át ,én nem a "szerelmem" miatt vágtam meg magam..a családom miatt.Ilyen családot nem kívánok senkinek amilyen az enyém :) !!
2015. febr. 6. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!