A legjobb fiú barátommal csókolóztam álmomban. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és kb. egy hete azt álmodtam hogy a legjobb barátommal csókolóztam. (Igazából még sosem csókolóztam)
Van az iskolában nekünk most keringő és ott is együtt táncolunk és az álmomban is keringőztünk és amikor van a a rész, hogy a fiú ledönti a lányt ott megcsókolt..
Mit jelenthet ez az álom?:(
Segítsetek PLS!
2015. febr. 1. 18:54
3/11 anonim válasza:
nekem is volt mar hasonlo de ott csak egy szajra puszi volt es utanna meg jartunk.Ez lehet h nem egy fiu baratommal hanem inkabb a titkos szerelmemmel almodtam...de annyi a lenyeg h az almom egy jelzes volt.Valoszinuleg ossze fogtok majd jonni,vagy kell majd egy olyan jelenet a keringobe ahol fiuk megcsokoljak a lanyt :)
4/11 A kérdező kommentje:
Persze hogy szeretem, legjobb barátom...
de néha én is elgondolkozok rajta, hogy ez a szeretet picit több mint baráti:/
köszönöm az eddigi válaszokat.
2015. febr. 1. 20:13
5/11 anonim válasza:
Szerintem izgalmas lehetne neki elmondani az álmodat. Kíváncsi lennék rá, mit reagál...
6/11 A kérdező kommentje:
izgalmas lenne..
de hát..
nem nagyon szeretném elmondani neki:/
2015. febr. 1. 20:34
7/11 anonim válasza:
Éhes makk disznóval álmodik!
.
Tudatalati vágyad álombeli kivetülése.
8/11 A kérdező kommentje:
tehát akkor tudat alatt én azt akarom, hogy mi csókolózzunk?:o
2015. febr. 2. 19:11
9/11 anonim válasza:
Nem, hanem csak szeretnél csókolózni. Nem feltétlenül vele. Vele álmodod, mert valakinek meg kell jelennie álmodban, és az ő arca kerül oda, de ez nem azt jelenti, hogy konkrétan vele akarnál csőrözni. Nem szabad ennyire leegyszerűsíteni és direkt értelmezni az álmokat, ezzel csak magadat csapod be.
10/11 anonim válasza:
Milyen keringőt táncoltok? Hova jársz suliba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!