Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért borul így ki azon, hogy csókolóztam a legjobb barátnőmmel?
2 éves korunk óta ismerjük egymást, a legjobb barátnőm és tudom, hogy mindenben számíthatok rá. Viszont a barátom annyira nem kedveli, mert szerinte túlságosan pörgős, semmit nem vesz komolyan és úgy van vele, hogy azért, mert pénze van, bármit megtehet... De nem ilyen ő, csak a barátom hiszi azt.
Tegnap volt a legjobb barátnőm szülinapja és megünnepeltük kicsit és egyszer csókolóztunk, de ez nekünk nem jelent semmit, csak hülyülés. Megtudta a barátom és teljesen kiakad, felemelte a hangját és hogy én megcsaltam, meg fogalma sincs, hogy ezek után mit gondoljon rólam. De az előző barátomat sosem zavarta ez és nem értem, miért kell úgy viselkedni emiatt, mintha a fél várossal csókolóztam volna.
Nincsenek leszbikus hajlamaink, amiért pár ital után ezt tesszük, még nem leszünk leszbik.
Ha smárolna a legjobb haverjával, nem borulnék ki, mert tudom, hogy nem komolyan tette.
Nem vagyok buta, ne néhány sor után ítélj, légyszíves.
Egy lánnyal való smár nagyjából egyenértékű egy fiúval történővel.
Megcsaltad.
Jogosan akadt ki.
szerinted az normális, ha pár italka után smárolsz a legjobb barátnőddel?:D
hány évesek vagytok?
Talán azért, mert egy normális, hagyományos barátnői viszonyban ilyen nem fordul elő :)
Nekem is volt nagyon jó barátnőm, akivel együtt nőttünk fel, de mégse jutott sose egyikőnk eszébe se, hogy csókolózzunk.....
Ha lánnyal is de megcsaltad!! Neked tetszene ha "hülyeségből" 1 másik fiúval csókolózna??!!
Ja a leszbikus hajlamokról nem is beszélve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!