Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztam a legjobb barátnőmmel! Leszbikus vagyok?
Szűz vagyok még, és a barátnőmmel tegnap arról beszélgettünk, hogy milyen lenne csókolózni.
Még egyikőnk sem csókolózott, és hát szóba került az is hogy mi lenne ha mi kipróbálnánk ketten...
És hát csókolóztunk... És az az igazság, hogy élveztük is!!
Tegnap óta lelkiismeret furdalásom van emiatt...
Mit tegyek, hogy ne érezzem magam így??:( olyan rossz érzés, és bár az az igazság hogy élveztem,de akkor is... Tudtok segíteni?:S
Nem vagy az...Nem egy barátnőm mesélte ,hogy csókolózott lánnyal már.Volt olyan akit a nővére tanított meg csókolózni.
Élvezted és lelkiismeret furdalásod van? Butaság nem kell.Nem tettetek semmi rosszat.
nem vagyaz .. :)
mondjuk én ismerek egy leszbikus lányt - részegen smároltam is vele.. :D na mindegy... :D
szóóvall, ha tudnád, hogy én - felelsz vagy merszben, fogadásból - hányszor csókolóztam már lányokkal ... mégis 1000%-osan hetero vagyok ;)
amugy hányévesvagy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!