Mit jelent, hogy 3x ébredtem fel de még mindig álmomban voltam?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 12:47
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy nyegyedikre sikerült felkelni.
2/7 anonim válasza:
Ha ébren is vagy és közben álmodsz is, azt nevezik félálomnak.
Persze, ha ezt teljesen felébredve teszed, álmodozás lesz a neve!
3/7 anonim válasza:
Ha közben úgy érezted, hogy ébren vagy és nem tudod mozgatni a végtagjaidat, esetleg azt érezted/hallottad, hogy van valaki körülötted, akkor alvási paralízised volt. Olvass utána!
4/7 anonim válasza:
nekem is volt már ilyen. sőt, olyan is, hogy tudtam hogy álmodom és fel is tudtam kelni belőle, amikor akartam. érdekes dolgok ezek...
5/7 anonim válasza:
Nézd meg az Eredet című filmet! Valószínűleg egy bűncselekmény áldozata lettél.
6/7 Pretorian Cohort válasza:
az az állapot amikor a test megébred de az agy a szokásos karbantartást végzi! lehet olyankor élethű az álom vagy kivetülések is észrevehetők! azt amit olyankor látsz ne vedd komolyan és próbálj visszaaludni! :)
7/7 Tommaso99 válasza:
Azt álmodtad, hogy aludtál és felébredtél.
De csak álmodban. Ebben nincs semmi különös.
Más meg azt álmodja, hogy meghal és felébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!