Melyek az antiszociális zárkózott visszahúzódó csillagjegyek?
Figyelt kérdés
pl a bak az tuti ilyen és még melyikek azok?2016. okt. 12. 20:49
12/32 Fish1 válasza:
Szerintem az kevés, hogy csak a csillagjegyeket nézed.
Ott van még az aszcendens, a 12 ház és az égitestek egymással alkotott fényszögei, stb. Simán a napjegy alapján nem lehet megmondani szerintem.
13/32 anonim válasza:
Halak. Álmodozó, magamba forduló vagyok, csendes, zárkózott, ritkán szólalok meg és akkor is a lényegre szorítkozom. :)
Ha tehetném egy kietlen, tengerparton élnék, és álló nap a hullámok moraját hallgatnám, meg a delfinekkel úsznék :)
14/32 anonim válasza:
Tapasztalatból kicsit a Vízöntő, de lehet azt is mondani, hogy szimplán csak szeret egyedül lenni.
15/32 anonim válasza:
A bak nagyon zárkózott, nehezen nyílik meg, bizalmatlan, sokszor bunkó, törtető. A rák jegyűeknél én ezt nem tapasztaltam, ők inkább túl érzelmesek, nyitottak szerintem.
16/32 anonim válasza:
Halak. Én is az vagyok. Nagyjából a fejemben kialakult kis álomvilágomban töltöm az időm 90%-át.
17/32 anonim válasza:
Én a saját Vízöntő ismerőseimnél azt tapasztaltam, hogy szeretnek társaságban lenni, a figyelem középpontjában is, élnek is társasági életet, de nagyon megválogatják, hogy kikkel. Csomó Vízöntő ismerősöm van, akik saját bevallásuk szerint utálják az emberek nagy többségét, mégis pörgős szociális életet élnek, előnyük, hogy ők a szemedbe mondják, hogy utálnak, és nem kérnek a társaságodból, ellentétben pl a Mérleggel, akik sokszor gondolják így, de vannak olyan visszafogottak és illemtudóak - sokak szerint jópofizósak -, hogy neked magadnak kell kitalálnod.
18/32 anonim válasza:
13-16 a Halakra igaz, amiket írtok,de viszont nagyon nem igaz, hogy antiszociális lenne! Nagyon is szociális, empatikus, segítőkész, részvétteljes. egy szintén Halak
19/32 anonim válasza:
Az antiszociális szót rosszul használta a kérdező, ezt írtam korábban... Nem az ő hibája, nagyon sokan használják rosszul. Antiszociális senki sem a csillagjegyétől lesz.
20/32 anonim válasza:
En Rak jegyu vagyok,es az asc.em is az,visszahuzodo,vsendes,zarkozott vagyok.Sokszor ereztem,hogy az allatokat kobban kedvelem,mint nemely embert...idegesed a sok felesleges locsogas,harsanysag,ketszinu jopofizas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!