Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért nem kedvel engem egy...

Miért nem kedvel engem egy Szűz csillagjegyű nő?

Figyelt kérdés
Nehéz kifejtenem, amit felé érzek. Bak vagyok. A lényeg az, hogy rettenetesen felkavart ez a nő. Idegesít, amit érzek. Szeretném semmibe venni, de képtelen vagyok. Persze ez a semmibevevés kivülröl adott, de belülről. Szüntelenül ő jár a fejemben. Megfogott a stílusa. (Legyetek kedvesek ne vicceljetek ezzel, most nem esne jól)

2016. szept. 24. 11:45
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Ha kimutatod, hogy mennyire szeretsz s bármit megtennék érte, könnyű préda leszel, akiért nem kell dolgozni. Ha kimutatod érzelmeid, akkor a másik azt csinál veled, amit akar.

Most ne kérdezz semmit, csak olvasd el és dönts, ahogy gondolod. Küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád. Az angyal 👼 kérdezte - miért? Angyalok nem vigyáznak egymásra.

Húsz angyal van a világosban azaz körülötted. Tíz angyal közülük alszik, kilenc játszik, az egyik olvassa ezt az üzenetet.

Nem viccelek! Isten látta, hogy kűzdesz valamivel. Isten mondja, hogy vége! Egy áldás közelít feléd. Ez egyben egy próba is. Holnap lesz a valaha megélt legszebb napod. Csevegés vége.

2016. szept. 28. 13:53
 52/57 anonim ***** válasza:
Nem veszed észre, hogy Delator egy se g yuk? Olvasd el másoknak mit ír!
2016. szept. 28. 19:31
 53/57 anonim ***** válasza:
#52 Hé neked meg mi a kínod? Mit szoktam írni másoknak? Én ártatlan vagyok, ártatlan!!! De mégegyszer s eglyuknak hívsz lenyomozom az IP-det és... aztán meg **** végül meg ********* megértetted? Ha nem akkor... *köhög köhög* vagyis izé, ártottam én neked valamikor?
2016. szept. 28. 20:03
 54/57 anonim ***** válasza:
souls nevű hülye felhasználó téged már egyszer letiltottak mert szabálytalan voltál. Én a model-rátorok helyében a körödre néznék.
2016. szept. 28. 20:06
 55/57 anonim ***** válasza:

Te kedveled magad kérdező?

Honnan veszed, hogy nem kedvel? És, ha nem kedvel, akkor mi van? Kedveltesd meg magadat vele. Miért fogott meg a stílusa? Miért ne vicceljek ezzel? Mi történik benned, ha nevetségessé válsz? Miért kavart fel? Mit kavart fel? Miért nehéz kifejteni, amit érzel? Miért, mit érzel? Miért jár szüntelenül ő a fejedben? Miért idegesít, amit érzel? Nyitva van a szíved? Semmibeveszed magad? Hogyan teszed? Azért nehéz kifejezned, amit érzel, mert Vak vagy?

Ne hibáztasd őt!

Legyél egyszerű, őszinte, bizonyos és tiszta.

Ne hibáztasd, ha nem kedvel. Te kedveled magad? Ezen dolgozz!

2016. okt. 1. 18:19
 56/57 anonim ***** válasza:

Valami Csodálatos dolog fog történni köztetek, én látom ezt az ötödik dimenzióban. Olvasd:

Már tudta, mit a másik tudni nem mert,

s érezte, arca boldogan világít,

s futott, elrejteni szive csodáit

az égve égő, élő ismeretlent.

Hogy ott, ahol fény sincs és dal se, senki,

valami koldus-bús sarokba, messze

fénylő fejét az éjbe betemesse,

és elhitesse, hogy még most se sejti.

Ám a szoba kigyúlt a mosolyától,

és látta Őt, ki rá se nézett - távol -

de gondolatba megölelte vágyva,

és erre ő is áment mondott áldón,

s terhes fénnyel szivében, a homályon

ragyogva ment át a sötét szobába.

(te vagy a sötét szoba)

2016. okt. 28. 02:37
 57/57 anonim ***** válasza:
A Szűz elég sok embernél a pengén táncol. Szóval nem meglepő, hogy a Szűz jegyűekkel nehéz kijönni.
nov. 21. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!