Milyen együtt élni egy oroszlán csillagjegyű nővel?
Oroszlán nő vagyok, és ilyen vagyok: határozott, szókimondó, nyílt, őszinte, hűséges, tisztelem a másikat, néha akaratos, harcias, kicsit irányító.
Párommal már 3 és fél éve vagyunk együtt, ő meg ikrek, nagyon jól kijövünk együtt.
Egyébként meg nem a horoszkóp a mérvadó, hanem maga az EMBER!
Én is oroszlán nő vagyok, ikrek párral :)
Csendes, álmodozó vagyok, házias és kedves, de nagyon tüzes és sokszor erélyes is.
Precíz vagyok és maximalista sok dologban (tisztaság, pénz beosztása, programok tervezése), túl is tudok néha pörögni, de a párom jól tolerál, és nem erőltetem rá magam, ha épp úgy alakul.
Összességében a hétköznapokban sok apró terhet leveszek a párom válláról, tisztelem a magánszféráját, szívesen gondoskodok róla, szenvedélyesen szeretem, de cserébe persze nagyon jól esik, hogy nagyon-nagyon imád engem :)
Az első kettő tökéletesen leírta milyen valójában egy oroszlán csillagjegyű nő jellemzése!
Magam Nyilas férfi vagyok aki már 6 éve van egy Oroszlán nővel.
Pontosan a leírtak:)
Szerintem korrektak és szeretni valóak!
Van pár humoros és kedves példány, de a legtöbb inkább masszívan házi sárkány.
Óvakodj attól, akinek már gyereke is van! Ritka rossz emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!