1/12 anonim válasza:
Ha ez számít meghatározónak a kapcsolatban, akkor minden lesz csak nem komoly.
2/12 anonim válasza:
Nem ugyanis a rákok vízben élnek, és az oroszlánnak nincs kopoltyúja.
3/12 anonim válasza:
nem. még barátoknak sem.
az oroszlán nem bír bocsánatot kérni, ami a rák számára nagyon fontos. az oroszlán nem bírja kimutatni az érzéseit, ami ugye a rák számára nagyon fontos.
nem egyszeri tapasztalat
4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszi :)
Második:látom, komolyan vetted a kérdést.
2012. máj. 13. 13:29
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Az oroszlán sose fog odafigyelni a rák (sokszor indokolatlan) panaszkodásaira, duzzogásaira, lép tovább, elfelejti. Ha mégis beszélnek, akkor veszekednek, makacs a rák, de az oroszlán követeli az igazat és erővel győz. Ha beleunt, inkább titokban félrelép, miközben a rák nő otthon pelenkázza a gyereket. A rák sosem fogja próbálni megérteni az oroszlánt és viszont, tisztára elhidegülnek, és hangos válóper lesz belőle.
7/12 Gloria92 válasza:
A lehető legrosszabb párosítás :D
a rákok jellemtelenek, az oroszlánnak pedig egy erős egyéniség kell..
8/12 anonim válasza:
tűz és víz
határozott és határozatlan
a rák nagyon hisztis, sértődékeny
az oroszlán meg emiatt majd jól megharapja
szerintem rossz párosítás
9/12 anonim válasza:
Gloria92 bármibe le merem fogadni, hogy oroszlán vagy :D
10/12 anonim válasza:
Volt oroszlán barátnőm akivel a lehető legrosszabb volt, mindig visszasírta magát (bár ezt utólag tagadja).
Mivel uralkodni nem tudott rajtam jött az érzelmi zsarolás, hál istennek betelt a pohár és otthagytam a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!