Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért nem kedvel engem egy...

Miért nem kedvel engem egy Szűz csillagjegyű nő?

Figyelt kérdés
Nehéz kifejtenem, amit felé érzek. Bak vagyok. A lényeg az, hogy rettenetesen felkavart ez a nő. Idegesít, amit érzek. Szeretném semmibe venni, de képtelen vagyok. Persze ez a semmibevevés kivülröl adott, de belülről. Szüntelenül ő jár a fejemben. Megfogott a stílusa. (Legyetek kedvesek ne vicceljetek ezzel, most nem esne jól)

2016. szept. 24. 11:45
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Új fejlemény. A kígyóbûvôlô miatt, nem Bak vagyok, hanem Nyilas, és a kis édes Oroszlán, nem pedig Szûz.

:D Ezen csak

2016. szept. 26. 20:38
 42/57 A kérdező kommentje:
Minden út hozzád vezet(ett)Minden kellemetlen helyzet a múltban értelmet nyert, mert hozzád vezetett.
2016. szept. 27. 13:45
 43/57 A kérdező kommentje:
Ne beszélj magadba.
2016. szept. 27. 21:07
 44/57 A kérdező kommentje:
He? Nem szoktam magamban beszélni. Te szoktál?
2016. szept. 27. 21:08
 45/57 A kérdező kommentje:
Öcsém, félelmetes vagy! Az egyetlen szűz itt te vagy.
2016. szept. 27. 21:10
 46/57 anonim ***** válasza:

He? Azt hittem normális vagy, de úgy látszik nincs rendben nálad valami.

Nem tudok eligazodni rajtad, mintha tudat hasadásod lenne. Elsőnek bak vagy aztán valami nyílás kígyós izé, mellesleg a barátnéd egyszer szűz máskor oroszlán aztán végül ő a bak vagy micsoda. Elsőnek idegesít aztán már szerelmes vagy a hajába és csak azt a bugyit szereted, ami rajta volt, végül magadban beszélsz. Kész hantaboy vagy! :D

2016. szept. 27. 22:26
 47/57 A kérdező kommentje:

Kedves Delator!

Bak vagyok, tehát normális. Te is Bak vagy, tehát normális.

Valahogy elkellett érnem, hogy megtiszteljen engem a válaszával egy felsőbbrendű Bak. Bármi áron, érted.

A skrizo-feeling mindig bejön, na miért? Hát mert, ha lehetőséget nyitok számodra (ezt tettem), a piszkálódásra, hogy tovább erősítsem felsőbbrendűséged elérem (válaszoltál)válaszoltál.

Javaslom a jővőben tiszteljük egymást, mint a felebarátok, remélem nincs ellenedre. Mi Bakok tartsunk össze,😊 ez a véleményem.

2016. szept. 28. 11:04
 48/57 A kérdező kommentje:

Harmadik napja követem a napi horoszkópot. Elég sebezhetően éreztem magamat (rossz gondolatok miatt) sírtam is. Aztán meditáltam, hogy (menekülés?) kizárják mindent elmélmből. Majd aludtam, az ébredés nem volt jó,😅 de a meditáció adott némi nyugalmat. Jó volt nem gondolni a lányra.

Valahogy rátaláltam a nap horikópra, megnéztem s az volt benne. Ne merüljek az önsajnálatba,negativitásva mert azzal csak ártok magamnak. Tehát probáltam felülkerekednem a rossz-kedvemen, bögni nem bőgtem, de még mindig a béka anusa alatt volt a kedvem, egyszerűen alig foglalkoztatott más, csak ez a lány, pedig annyi olvasnivaló vár, s annyi tehendő:mosás,takarítás...házimunkák,😅 de olyan depi voltam, hogy nem volt enegiám ezekhez.

Másnap a horiban:A tegnapi negativ hangulat még folytatódig,😐 ne hagyd lehúzni magadat. Szóval változtattam a hozzáállásomon, kerestem Mindennek a jó oldalát.

A mai hori, hogy fontos igazságokra jutok, aminek örülni fogok, ezt utólag olvastam el.

miről van szó? Az, hogy a lány Decembei, mint😊 én, tehát Bak,😊 és először fájt (majd mondom miért) akkor "megvilágosodtam", hogy miért viselkedik félszegen a lány,😄 nem nekem😅 szól.

Azért fájt, mert ezek szerint az anyja hazudott, mert tavaly azt mondta szept.23. (az Szűz jegy)

Szóval a legelső szerelmem Bak volt, és ő is annyira elbûvôlô volt..de ô nyitott Bak volt (januâri)

röviden ennyi

2016. szept. 28. 11:22
 49/57 A kérdező kommentje:
A hantaboy Jim Carey, Bak.
2016. szept. 28. 11:29
 50/57 A kérdező kommentje:

Most már mindent értek a lánnyal kapcsolatban. Van egy Bak ismerôsöm(férfi), és egy bak ismerôsôm(lány)

Hat évig éltek együtt. De ôk nyitott Bakok (A korral Bakok kivirágoznak, nem lesznek zárkózottak)

A lényeg, hogycmimdkettô ismerôs kedvel. Állandóan megmevettettem ôket, ha jó kedvem volt.

2016. szept. 28. 11:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!