Miért nem kedvel engem egy Szűz csillagjegyű nő?
Új fejlemény. A kígyóbûvôlô miatt, nem Bak vagyok, hanem Nyilas, és a kis édes Oroszlán, nem pedig Szûz.
:D Ezen csak
He? Azt hittem normális vagy, de úgy látszik nincs rendben nálad valami.
Nem tudok eligazodni rajtad, mintha tudat hasadásod lenne. Elsőnek bak vagy aztán valami nyílás kígyós izé, mellesleg a barátnéd egyszer szűz máskor oroszlán aztán végül ő a bak vagy micsoda. Elsőnek idegesít aztán már szerelmes vagy a hajába és csak azt a bugyit szereted, ami rajta volt, végül magadban beszélsz. Kész hantaboy vagy! :D
Kedves Delator!
Bak vagyok, tehát normális. Te is Bak vagy, tehát normális.
Valahogy elkellett érnem, hogy megtiszteljen engem a válaszával egy felsőbbrendű Bak. Bármi áron, érted.
A skrizo-feeling mindig bejön, na miért? Hát mert, ha lehetőséget nyitok számodra (ezt tettem), a piszkálódásra, hogy tovább erősítsem felsőbbrendűséged elérem (válaszoltál)válaszoltál.
Javaslom a jővőben tiszteljük egymást, mint a felebarátok, remélem nincs ellenedre. Mi Bakok tartsunk össze,😊 ez a véleményem.
Harmadik napja követem a napi horoszkópot. Elég sebezhetően éreztem magamat (rossz gondolatok miatt) sírtam is. Aztán meditáltam, hogy (menekülés?) kizárják mindent elmélmből. Majd aludtam, az ébredés nem volt jó,😅 de a meditáció adott némi nyugalmat. Jó volt nem gondolni a lányra.
Valahogy rátaláltam a nap horikópra, megnéztem s az volt benne. Ne merüljek az önsajnálatba,negativitásva mert azzal csak ártok magamnak. Tehát probáltam felülkerekednem a rossz-kedvemen, bögni nem bőgtem, de még mindig a béka anusa alatt volt a kedvem, egyszerűen alig foglalkoztatott más, csak ez a lány, pedig annyi olvasnivaló vár, s annyi tehendő:mosás,takarítás...házimunkák,😅 de olyan depi voltam, hogy nem volt enegiám ezekhez.
Másnap a horiban:A tegnapi negativ hangulat még folytatódig,😐 ne hagyd lehúzni magadat. Szóval változtattam a hozzáállásomon, kerestem Mindennek a jó oldalát.
A mai hori, hogy fontos igazságokra jutok, aminek örülni fogok, ezt utólag olvastam el.
miről van szó? Az, hogy a lány Decembei, mint😊 én, tehát Bak,😊 és először fájt (majd mondom miért) akkor "megvilágosodtam", hogy miért viselkedik félszegen a lány,😄 nem nekem😅 szól.
Azért fájt, mert ezek szerint az anyja hazudott, mert tavaly azt mondta szept.23. (az Szűz jegy)
Szóval a legelső szerelmem Bak volt, és ő is annyira elbûvôlô volt..de ô nyitott Bak volt (januâri)
röviden ennyi
Most már mindent értek a lánnyal kapcsolatban. Van egy Bak ismerôsöm(férfi), és egy bak ismerôsôm(lány)
Hat évig éltek együtt. De ôk nyitott Bakok (A korral Bakok kivirágoznak, nem lesznek zárkózottak)
A lényeg, hogycmimdkettô ismerôs kedvel. Állandóan megmevettettem ôket, ha jó kedvem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!