Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért nem kedvel engem egy...

Miért nem kedvel engem egy Szűz csillagjegyű nő?

Figyelt kérdés
Nehéz kifejtenem, amit felé érzek. Bak vagyok. A lényeg az, hogy rettenetesen felkavart ez a nő. Idegesít, amit érzek. Szeretném semmibe venni, de képtelen vagyok. Persze ez a semmibevevés kivülröl adott, de belülről. Szüntelenül ő jár a fejemben. Megfogott a stílusa. (Legyetek kedvesek ne vicceljetek ezzel, most nem esne jól)

2016. szept. 24. 11:45
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:

Férfi vagy vagy nő? Ki ő neked? Főnököd? Szerelmed felesége? Beosztottad? Örökbefogadott gyereked? Nagyon nem mindegy.

"Persze ez a semmibevevés kivülröl adott, de belülről."

Ennek a mondatnak meg semmi értelme...

2016. szept. 24. 11:51
 2/57 anonim ***** válasza:
24%
Férfi létedre elég szomorú hogy a csillagjegye alapján határozod meg az ember személyiségét.
2016. szept. 24. 14:28
 3/57 anonim ***** válasza:

Nézz magadba!

A világ legegyszerűbb dolga az ő csillagjegyében keresni a hibát!

2016. szept. 24. 15:41
 4/57 anonim ***** válasza:

bak - szűz no ennyit erről a nagy találkozásról :D

Kiváló kapcsolat. Ragyogóan kiegészítik egymást, mert erős alapokon nyugszik jól megépített jövőjük, nagy gondok sem várhatóak a kapcsolatban. Előrehaladásuk céltudatos. A kapcsolat szépséghibája, hogy a szenvedély takaréklángon ég, bár ami igaz, igaz, nekik ez is éppen megfelelő lehet. Ez az együttlét váratlan fordulatoktól mentes, nincsenek benne meggondolatlan lépések és egy életre szól. Mindketten dolgosak, pontosak, realisták. A Szűz minden területen megmutatkozó ügyességével és tapintatával a Bak pedig hatalmas erőtartalékaival és ellenálló képességével vívja ki társa csodálatát. Jó eséllyel köthetnek élethosszig tartó házasságot!

2016. szept. 24. 16:06
 5/57 anonim ***** válasza:
régebben én is figyelembe vettem a csillagjegyet. bak nő vagyok,tini koromban megtetszett egy fiú, akinek a csillagjegye szűz. különbüző jeleket kaptam, hogy én is tetszem neki, meghát ugye a neten azt írta a bak-szűz párosításról hogy a "nagy találkozás", "kiegészítik egymást", stb... én ezt sokáig el is hittem,de nem lett belőlnk semmi... lehet hogy átlagba jó párosítás, de véleményem szerint a személyiség határozza meg, hogy 2 ember tényleg össze illik-e. lehet hogy egy nyilassal vagy egy vízöntővel is jól megértenétek egymást, mindez személyiség függő.
2016. szept. 24. 16:25
 6/57 anonim ***** válasza:

elvileg Bak-Szűz nagyon is passzol.

na de ez nem jelenti, hogy minden Bak,minden Szűzzel nagyon jó kapcsolatban van...

2016. szept. 24. 17:11
 7/57 anonim ***** válasza:

Hát, ha férfiként a csillagjegyre alapozol, az nem a legjobb.:/

Egyébként (ha jól tudom), nekik egy szilárd, stabil beállítottságú emberre van szükségük.

Lehet, hogy valahol itt a "Hiba".

De önkontrollal sokra lehet vinni.:)

2016. szept. 24. 17:19
 8/57 A kérdező kommentje:
Van annak értelme, csak nem mindenki érti.
2016. szept. 24. 17:20
 9/57 A kérdező kommentje:
Tudnotok kell, hogy nem akarok kapcsolatot. Egy éve kerülöm ôt, de most jelen van ott ahol én. Talán ez egy lecke a Szaturmusztól. Nem akarom megkedvelni, nem akarok beleszeretni, mert úgy érzem ô sosem fog, olyan mint egy Jégkirálynô (ez is tetszik benne :)
2016. szept. 24. 17:49
 10/57 anonim ***** válasza:
Talán a külsőd vagy a személyiséged taszítja és nem a csillagjegyed. Bár én nem sokat értek a szűz nőkhöz meg az ilyen romantikánus dolgokhoz.
2016. szept. 24. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!