Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért nem kedvel engem egy...

Miért nem kedvel engem egy Szűz csillagjegyű nő?

Figyelt kérdés
Nehéz kifejtenem, amit felé érzek. Bak vagyok. A lényeg az, hogy rettenetesen felkavart ez a nő. Idegesít, amit érzek. Szeretném semmibe venni, de képtelen vagyok. Persze ez a semmibevevés kivülröl adott, de belülről. Szüntelenül ő jár a fejemben. Megfogott a stílusa. (Legyetek kedvesek ne vicceljetek ezzel, most nem esne jól)

2016. szept. 24. 11:45
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

Szavajárása: "De utálom azt az embert!"

Amikor ilyenneket kijelent, nem támogatom azzal hogy "Én is utálom" Csak annyit mondok, hogy én nem foglalkozom azzal az emberrel.

2016. szept. 24. 19:22
 22/57 anonim ***** válasza:
He?
2016. szept. 24. 19:30
 23/57 anonim ***** válasza:
Hé nem lehet, hogy te a hajába meg a szagába vagy szerelmes? Ez lehet valami fétis nálad.
2016. szept. 24. 19:32
 24/57 A kérdező kommentje:

Nem fétis nálam. Nem tekintem tárgynak. Komolyan pl. Nem érdekelne a bugyija, ha ô nincs benne. A haja sem, ha mondjuk fodrászhoz mennénk. Nem akarnám megszerezni a haját, de a naplóját szivesen elolvasnám.

Távozz tôlem vérszopó!!!

2016. szept. 24. 19:52
 25/57 anonim ***** válasza:
Öcsém félelmetes vagy. Perverz vagy csak nem akarod bevallani magadnak. Úgy beszélsz ezekről, mintha egy japán romantikánus mangában olvastad volna, vagy túl sok tinis filmet néztél, de persze ez olyan perverz hentai stílusban nyomod le amilyenben csak lehet. Nem akarlak megbántani tényleg nem akarlak, de azt hiszem te vagy itt az egyetlen szűz. :D
2016. szept. 24. 20:25
 26/57 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a gonosznak!
2016. szept. 24. 20:28
 27/57 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálsz meg közeledni hozzá és vallasz szerelmet neki? Egyébként ő milyen szerzet? Átszokott nézni rajtad teljesen közömbös vagy ideigbeteg rejtett agresszív nagyképű vagy álszenteskedő? Sok fajta van a szüzekből. :D
2016. szept. 24. 20:36
 28/57 A kérdező kommentje:
Választ adok neked mindjárt, csak érdekel ez: Te Bak vagy, esetleg szûz? Írd meg lészives.
2016. szept. 24. 20:47
 29/57 anonim ***** válasza:
Hát nem nagyon ismerem a csillagjegyeket, de decemberben születtem úgyhogy azt hiszem bak vagyok. De látod olyan különbözőek vagyunk annak ellenére, hogy mindketten bakok vagyunk.
2016. szept. 24. 20:53
 30/57 A kérdező kommentje:

Akkor te nem bunkóságból írtad, amit írtál, csak kegyetlen ôszinteségbôl. Én is ilyen vagyok. Utálnak is érte.

Neked volt Szûz jegyû barátnôd?

2016. szept. 24. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!