Miért nem kedvel engem egy Szűz csillagjegyű nő?
31/57 A kérdező kommentje:
Pillanat. Lehet Nyílas vagy!Melyik napon születtél?
Hát 22-én születtem. Egyébként már három barátnőm is otthagyott, volt köztük szűz is meg két másik pár is. Azóta sem szeretem a páros kapcsolatokat, legalábbis egy jó ideig nem szeretnék ilyesmivel foglalkozni. Egyébként is túl korán kezdtem a műfajt. Ebből kifolyólag már egy kicsit félek a lányoktól. Veszélyes egy népség.
2016. szept. 24. 21:51
Mi egyáltalán nem hasonlítunk én felénk teremtés vagyok veled szemben és egyáltalán nem szoktam megbántani másokat (általában) De könnyen barátkozok lányokkal, de mivel nem létezik barátság lányok és fiúk között, vagy legalábbis nagyon ritka a végeredményt ki tudod találni.
2016. szept. 24. 22:04
34/57 A kérdező kommentje:
Akkor te magasabbrendű Bak vagy nálam? Nem? :)
35/57 A kérdező kommentje:
Nem érdekelt ez a lány. Nem minha most érdekelne. Max fetish szinten :) Bár, én a plátói szót használom, mert kedves teremtés vagyok. Különben minden tetszik rajta. Most gondolj bele. Miért ne tetszene a keze, és a szája. A hangja is tetszik. Továbbá a szemét nem is említettem, ez miért ne tetszene, hiszen a szeme híd hozzá.
Kevesebb, mint egy évtizede, de több, mint fél évtizede ismerem.
A bátraknak minden sikerül.
He? Méghogy felsőbbrendű. Rosszul fogalmaztam. Nem félnénk, hanem visszahúzódó bátortalan gátlásos. A barátolás úgy megy nálam, hogy elsőnek lelki szemetesláda vagyok aztán szép lassan felkúszok a ranglétrán. Amit észbe kapok már páros kapcsolatban vagyok. Egyébként még semmit sem írtál arról a lányról.
2016. szept. 25. 09:56
37/57 A kérdező kommentje:
Kedves Delator! Írtam éjjel kettő körül. "A rendszerünk olyan szavakat észlelt..."
Valami ellenőrzésre küldik, s ha jónak látják engedélyezik.
Fogják. Semmi rosszat nem írtam. Sem téged, sem a lány nem sértegettem.
Majd írok róla. Elég sok információt megadtam, várom hogy a moderátorok engedélyezzék.
olyan, mint egy Jégkirálynő...
a Szűz távolságtartó, nem egyszerű megszerezni a bizalmát. mondom Szűzként.
2016. szept. 25. 12:26
39/57 A kérdező kommentje:
"Egyébként még semmit sem írtál, arról a lányról"
Fekete haja van és egy
40/57 A kérdező kommentje:
Ha olyan volna ő, amilyen nem ő, és ami nekem tetszene, mely könnyű út volna, akkor sosem találkozunk. Valami oka biztos van ennek az életeben. Edddig éltem a nyugodt ki világomban feszélyezetlenül, ábrndozva a nagy szerelemről, aminen nem hittem Kosként. Érzelmileg túlfűtotté váltam, mert Andrea csodálatra méltó, nem merek ránézni, mert annyira sajnálom, féltem őt a szemem tűzétől. Andrea Bak nőként igazán visszafogott, ha jelenlétemben sugárzik gyönyörű lénye. Az olykor elkapott pillantása, olyan számomra, mint egy simogatás. Szüntelen áhítozom a. pillantásodra. Várom, azt a rövid találkozást, mely során megáll a világunk.
Kapcsolódó kérdések: