Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bak férfiak miért ilyen...

A bak férfiak miért ilyen zárkózottak? és sok esetben bunkók. Vagy csak én találkoztam pont egy ilyennel. Valakinek van esetleg tapasztalata erről a csillagjegyről?

Figyelt kérdés

2016. szept. 19. 18:44
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Miért amúgy mi a baja egy baknak az oroszlán nővel??? Én oroszlánként komolyan mondom nem értem..:) Miért ne kellenék egy bak férfinek, azért mert oroszlán vagyok?? Egyébként ha jól tudom az előző barátnője is oroszlán volt..
2016. dec. 16. 20:11
 42/45 anonim ***** válasza:
62%

Habár sok idő telt már el a kerdes óta, oroszlánként írok egy választ, illetve kiváncsi lennek hogy azóta vannak-e fejlemények, ha gondolod írj privátot:)

Szóval nekem is van egy Bakom :) :D azt gondolom hogy nagy mértékben aszcendens függő is a dolog illetve neveltetés, szocializáció és genetika... de ez mind tudott. Annak ellenére hogy én oroszlán vagyok, amikor megismertem, azt ereztem hogy ő a másik felem.. nagyon hasonlítunk, egy a gondolkodásmódunk, értékrendünk, sok egyéb dologban azonban különbözünk. Azt látom hogy talán tultolod ezt a hódítás dolgot, hidd el, ez nem a te reszortod. Hiába rideg és hideg egy bak, hagyni kell h felolvadjon, sőt egyenesen felolvasztani (a személyiségeddel, viselkedéseddel praktikák nélkül mert azokon átlát egyből...)és akkor mar ő lesz az aki kezdeményez és mindent megtesz érted. Ehhez az kell hogy te csak magadat add és őszinte legyél. Nem mondom hogy ez minden bakra recept de en semmilyen bevált taktikát nem alkalmaztam, o volt az aki megtett ertem mindent, érdekes módon vegyítve ezt azzal hogy megőrizte a rideg bak jelleget de nekem pont ezáltal szerethető és odáig vagyok érte. Legyél Nő, legyél bájos, kedves, de egyben határozott és egyedi, eredeti... ne pedig egy kivert kutya aki lohol a csont után (bocsánat ha keményen fogalmaztam). Szerintem a bak férfi egy lágy, nőies de egyben céltudatos nőhöz tud igazán vonzodni, aki gondoskodó és hagyja élni, nem akarja megvaltoztatni. Különleges ízlésük van :P Az a baj hogy vagy összeilletek és akkor már az elejétől klappol minden, vagy nem :/ és ha ilyen szenvedés van, abból nehezen lesz akármi is mert nem váltjatok ki egymásból azt amit kellene. Szerintem még regényeket tudnék írni a tapasztalataimrol és én is neha par dologban elbizonytalanodom, de hirtelen ennyi jutott eszembe.

2017. máj. 20. 22:38
 43/45 A kérdező kommentje:

Hát már nem aktuális a dolog, de köszönöm a választ. Egyébként én is azt éreztem(érzem még mindig), bármilyen furcsa, hogy ő a másik felem..de már nem kommunikálunk.

És nem hiszem, hogy fogunk még bármikor is..Lehet, hogy igazad van, hogy túlzóan viselkedtem, vagy csak neki én nem voltam olyan fontos.

2017. jún. 8. 21:01
 44/45 anonim ***** válasza:
Ugyanez a szitu
2020. aug. 8. 13:22
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Azt tapasztaltam min. 10 évig, hogy a bak férfi és bak nő nagyon lusta és sokszor csak úgy játsza meg, hogy dolgozik, ezért szereti ő is a szorgalmas de naívabb nőket, olyan butácskákat, akik a bak számláikat is fizetik. Észre lehet venni könnyen a bak hazuságait, megjátszott érzelmeit, ha jobban figyelünk a részletekre. A legnagyobb színész és érdekember, ezért nem szeretik sokan.
2020. aug. 8. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!