A bak férfiak miért ilyen zárkózottak? és sok esetben bunkók. Vagy csak én találkoztam pont egy ilyennel. Valakinek van esetleg tapasztalata erről a csillagjegyről?
Bak vagyok. Megérdemled, hogy kapj egy normális választ, amit a javatokra fordíthattok. Azért tisztellek meg a válasszal, mert a hozzászólásaid lefegyverzett engem.
Talán kioktatásnak véled, nem szándékom ez. Ha annak gondolod, kérd és nyalogatom a sebeid.
Tehát Jézus egyik Bak tanítványát Kettősnek hívták. Hitetlen Tamásnak. Amikor érdeklődsz a hogyléte felől, ettől a legtöbb ember elszáll, de a Bak úgy érzi, hogy csak kedves akarsz lenni, illemtudó. Én Bak vagyok, és abszulút nem érdekel, foglalkoztat. Tudod miért? Mert érzésekről kérdeztél. Inkább kérdezd meg tőle mit evett ma. Nagyobb eséllyel kapsz rá választ. Hagyd őt magára, hadd gondolkodjon. Talán észhez tér és rájön, hogy fontos vagy neki. Türelem kell hozzánk. Birkatűrelem.
A Bak szarva párhuzamos egymással, míg a Kos szarva elég terebélyes, nagyobb teret fog be. A szarv a szellemiségre utal. Namármost a Bak szarva, egyenes,párhuzamos és kis teret fog be. Ha valamit a fejébe vesz, soha sem győzöd meg az ellenkezőjéről. Konokul és makacsul ragaszkodik a céljaihoz. Tehát, Isten kire bizza a titkot és egy célt? Ne hidd, hogy a többi jegy fölött áll a Bak. A Bak csak megőrzi, de a Kos szellemisége fogja be a titkot, mert az ő szarva (szellemisége) képes rá, de megőrizni azt a Bak tudja, ezért kell zárkózottnak lennie, de ez csak egy időre van így. Szóval harmónia van, egyik csillagjegy sem ér többet a másiknál. Az univerzum fogaskerekei. Ez csak metafora volt.
Sok sikert a Bakodhoz :)
/Bak/
Érdekes, hogy tűzes jegyként érdekel téged egy Bak. Oroszlán vagy. A Bak nyugodt, nem harsány, lassan halad előre és megfontolt. Hideg és gyanakvó.
Én bak vagyok, és az apum Oroszlán. Egy nap azt mondta nekem, hogy Én nem szeretem őt. Az öcsém Iker és egy nap azt mondta, hogy nekem nincs szívem.
Most te is azt hiszed, hogy a Bakod nem szeret.
Mennyi idős a fiú? Velem tizenévesként sok lány akart velem járni, de én éretlennek éreztem magam kapcsolatra, és az sem tetszett, hogy a csajok akarnak felszedni.
Levelet írtak. Nem hatott meg a dolog. Azok a lányok érdekeltek, akik rám se bagóztak.
/Bak/
Úgy tűnik mindent megtettél, amit lehet. Talán, amikor vőlegényed volt szerelmes volt beléd a Bakod.
A suliban volt egy bartnőhaver, és nagyon megkedveltem, ha meghallottam egy szerelmes dalt Nikire gondoltam.
De nem mertem bevallani, valahogy mégis Kiderült, ja. Egy havernak elmondtam ő adta tovább neki. Váratlanul ért, hogy tudomására kerűlt. Elmondta, hogy nagyon szeret, mint barát. Ennek örömére gondolta mondjam meg ki tetszik összehoz vele. Mondom:senki.
xy tetszik? Mondom:nem csúnya.
Eltelt néhány hónap, odafutott egy lány, hogy elmondja Niki szerelmes belém. Erre én dühösen azt feleltem,jó hangosan:Én meg utálom.
Ott állt a hátammögött, tehát mindent hallott. Ezt mondta:Nem igaz (nevem)
Ez hatodikban történt. :)1994-ben
(ilyen csökönyös a Bak, ha valakit kiűz a szívéből, soha nem fogja újra befogadni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!