A bak férfiak miért ilyen zárkózottak? és sok esetben bunkók. Vagy csak én találkoztam pont egy ilyennel. Valakinek van esetleg tapasztalata erről a csillagjegyről?
Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 18:44
31/45 anonim válasza:
Most, hogy elmenekültek tőled, készen állsz rá, hogy abbahagyd a menekülést. Most, hogy megszúrtak, készen állsz rá, hogy abbahagyd a szurkálódást. Ekkor igaz szerelmed – olyasvalaki, aki nem szúr, nem szalad el, és nem vágyik a fájdalomra – már úton van, hogy találkozzon veled.
32/45 A kérdező kommentje:
Utolsó, jó lenne, ha így lenne..:) Utolsó előtti, igen azt észrevettem, hogy ha ő egyszer valamit eldönt, akkor az úgy van - sajnos nagyon rugalmatlan. Eldöntötte, hogy velem így fog viselkedni, mert inkább a téves feltételezéseinek hisz, mint a valóságnak..Nem tudok mit tenni sajnos, csak ezt nehéz elfogadni..:(
2016. szept. 26. 15:27
33/45 anonim válasza:
16;20;21;23;24;26;27;30;31
hozzászólásokat én írtam.
34/45 A kérdező kommentje:
Okés. :) nem tűnt fel..:D
2016. szept. 26. 18:59
35/45 anonim válasza:
Komolyan :)
Letesztelheted, ha kétségeid vannak. Privát üzenettel. :)
36/45 A kérdező kommentje:
Akkor köszi a kiemelt figyelmet. :)
2016. szept. 26. 21:05
37/45 anonim válasza:
Nincs mit. Látod, vannak rendes Bakok is. :)
38/45 anonim válasza:
Te vagy a második nő a gyk, aki oroszlán és bakért küzd, de sajnos (őszintén írom) 99.9% feleslegesen. Írom ezt Bakként.
(A másik lány 21, és a "bakja" 28 éves.) levelezhetnétek, hátha megoldjátok a rejtélyt, hogy miért futunk olyan szekér után, ami...
39/45 anonim válasza:
Es szerintetek melyik jegy illik a bakhoz?
40/45 A kérdező kommentje:
Tévedés, hogy futok utána, csak szerettem volna vele együtt lenni. De már hónapokkal ezelőtt volt ez a sztori. Mondjuk azóta sem értem miért kellett ilyen bunkónak lennie. Szerintem csak meg akart bántani, amiért nem akartam 'csak szexet' vele. A férfiak ezek szerint így reagálnak, ha egy nő komolyan szeretné venni őket.
2016. dec. 16. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!