Ti mit gondoltok az iker csillagjegyről és csillágjegyúektől? Ti szivesen lennétek iker csillagjegyúek?
Én azt gondolom, hogy aki az alapján akar megítélni, hogy mi a csillagjegyed, azt magasról le kell sajnálni, hidd el, ilyen emberek véleménye semmilyen tekintetben nem mérvadó :D
Én is ikrek vagyok, bár van egy pár rossz szokásom nekem is, de érdekes módon egyik sem az, amiket az ikrekről szoktak állítani...
Csillagjegyek nem léteznek. Teljesen máshol van a Nap a valóságban ahhoz képest, amit az asztrológusok állítanak - persze a Nap helyzetének amúgy sem lenne semmi szerepe.
Egy csillagKÉP egy emberi találmány, az alakzat csillagai nem feltétlenül vannak fizikai kapcsolatban, csak innen látható az a "kép", máshonnan mást mutat, s ráadásul nem is állandó, mert a csillagok - bár igen lassan - mozognak.
A konstellációk és a földi történések között nincs fizikai, logikai sem tapasztalati összefüggés.
Nem csillagjegyek alapján alkotok véleményt emberekről.
Nem, nem lennék szívesen se ikrek, se más, mert egy ember, amikor leszületik a Földre, nem véletlenül abban az időpontban jön, amikor jön. Szerintem ennek szerepe van abban, hogy hogy és miként fogom teljesíteni az "életfeladatomat", mert bizonyos csillagjegyek más és más tulajdonságokkal bírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!