Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ilyen egy iker nő?

Miért ilyen egy iker nő?

Figyelt kérdés
Szerelmes volt belém én meg nem. Aztán amikor talált magának valakit, elkezdett velem szórakozni, ami passzív hozzáállásom miatt fordítva sült el. Ekkor úgy érezte hogy bosszút kell állnia, ami szintén fordítva sült el. Én meg nem értem az egészet. Miért nem akart boldog lenni, ha minden adott neki hozzá? Miért vitte magát bajba? És miért nem volt neki elég az, amivel az élet megajándékozta?

2014. dec. 27. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést, de én is "Ikrek" vagyok, és messze nem így viselkedem. Sőt, ha valakinél nem vagyok jó akkor onnantól kezdve nem is érdekel az illető. Nem futok soha olyan busz után ami nem vesz fel..(ha érted a mondást)

Rz a viselkedés nem az ikrekre jellemző. A nő viselkedik így.. Ne keverd bele a horoszkópot mert ehhez semmi köze-

24/N

2014. dec. 27. 22:41
 2/6 A kérdező kommentje:

ő sem futott a busz után csak miután nem vette fel úgy érezte ki kell szúrni a kerekét

De akkor tudjuk ezt be mezei ostobaságnak...

2014. dec. 27. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Az iker nők most sértődtek meg.
2014. dec. 28. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Az Ikrek nőkről azt írják hogy szeretik a kettős szerelmet. Ezt magam is tapasztaltam két Ikrek nő esetében is.

Amúgy kérdező, te Vízöntő vagy Mérleg lehetsz, de a Mérleg a valószínűbb. Eltaláltam?

2014. dec. 28. 14:40
 5/6 A kérdező kommentje:
#3 miért is sértődtek meg?
2015. jan. 1. 19:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Azt hiszem megfejtetted a rejtélyt.

Még mindig szerelmes volt belém (is).

Ez válasz lehet a viselkedésére

2015. jan. 1. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!