A bak férfiak miért ilyen zárkózottak? és sok esetben
bunkók. Vagy csak én találkoztam pont egy ilyennel.
Valakinek van esetleg tapasztalata erről a csillagjegyről?
Találkoztál egy bakjegyű bunkóval.
Ebből következtetsz arra, hogy a bak férfiak zárkózottak és sok esetben bunkók.
Logikáról hallottál már?
2016. szept. 20. 19:46
Nekem csak egy bunkó bak ismerősöm van, ő nő nemű. De a többi bakkal nagyon jól kijövök, egyáltalán nem bunkók.
2016. szept. 21. 14:05
13/45 anonim válasza:
A fiam Bak.Nem mondanám bunkónak.Inkább komoly, hűvös, távolságtartó, makacs.Nem tud laza, vicces lenni,és elég anyagias.
2016. szept. 21. 17:43
2016. szept. 21. 17:49
15/45 A kérdező kommentje:
Nem következtetek semmire ebből, csak megkérdeztem kinek mi a tapasztalata a bakokat illetően..
Bak vagyok, és azért vagyok olyan, amilyen általában, hogy az a személy, akivel szóbaállok, köszönök, poénkodom, elfogadom... Ezt gondolja: "velem beszél, velem kedves, nekem köszön. Megtisztelő. Olyan boldog vagyok."
Majd találkozik xy-nal... "Az egy bunkó állat, kuka, néma..."
- Te nem ismered őt, mert te vagy az állat, és ezért nem fogadott a bizalmába.
2016. szept. 21. 22:49
Előző, pont azért tartják néha bunkónak a bakokat mert páran azt gondolják megtisztelő dolog velük szóba elegyedni XD
Másrész meg kicsit kemény állatnak nevezni a kérdezőt a válaszait olvasva. Nyilván nem utálatból tette fel a kérdést, csak próbálja megfejteni az adott bunkó bakot.
Minden jegynek vannak negatív tulajdonságai, csak vannak amelyeknek szembetűnőbbek, mindenki megkapja a magáét, nem kell így szívre venni.A rákokat érzelmileg manipulatívnak tartják sokan, de kevesebb sérelmet kap mint pl a kos, aki szintén tud nagyon bunkó és versengés mániás lenni, mert ez sokkal feltűnőbb a hétköznapokban(csak nagyon általánosan értem)ugyan így a bak hidegsége és fölényeskedése.
2016. szept. 22. 08:04
A bak férfiak látszólag rendesek, viszont sajnos a háttérben nagy sz.rkavaróak, szervezkedőek, mert nem szeretik a bizonytalanságot, ezt nagyon sok bak férfinál tapasztaltam.
2016. szept. 22. 14:17
19/45 A kérdező kommentje:
Hát sajnos kiderült, hogy ő a bunkó már megint. Ugyanis két napja nem válaszolt egy szerintem teljesen normális üzenetre, amiben megkérdeztem mi van vele. De biztos magam kéne bunkónak éreznem, mert érdeklődni mertem a hogyléte felől, nyilván nem vagyok méltó a válaszára. :) Amúgy igen, a fölényeskedés az én bakomra is jellemző, meg a kioktató hangnem..De nem általánosítok, meg korábban leírtam, hogy a testvérem is bak és ő tök kedves, de ő is zárkózott pl. Amúgy én még nem találkoztam ilyen elutasító, zárkózott és kifejezetten nem kedves férfival, és emiatt is tettem fel a kérdést. Nem bunkóságból. Na mindegy.
Kedves,összekevered a térbeli és az időbeli Bak jegyre jellemző archetipusokat. Nagyban hozzájárul, hogy az adott időszakban mennyi a fény aránya, ha kevés. Igen zárkózott (bunkó) Bakkal szembesülsz. Ezt azért kell hangsúlyozni, mert állandóan összekeverik. A térveli Bak tulajdonságokat, az időbelivel, amit csak a fény és a sötétség definiál. Tavasz után a fény elkezd csökkenni, fordulatról van szó. Befeléfordulásról s hogy miért? Fordulatról van szó, de nem önfeláldozó, hanem felemésztő jellegű. Azt jelenti, hogy a másik embertől a saját érdekemben mindent, ami energia elveszem. Nem érdekel, hogy mit szól hozzá. Várod, elvárod, hogy köszönjek. Nem fogok, tehát ez a végletes önzésnek a pillanjata. Csak én (Bak) akarok tovább élni, nem érdekel semmi más szempont, erkölcs. De mi lesz azzal az energiával, amit a befeléfordulás során összegyűjtök? A Nyilas rámszegezi ijját. Rohanok a Vizöntőbe érkezem, aki kimossa a szennyest.
2016. szept. 23. 19:30
Kapcsolódó kérdések: