A bak férfiak miért ilyen zárkózottak? és sok esetben bunkók. Vagy csak én találkoztam pont egy ilyennel. Valakinek van esetleg tapasztalata erről a csillagjegyről?
Bak vagyok. Nagyapám bak, nagybátyám szintén. Magunkat jellemzem, de nem állítom, hogy minden bakra igaz.
Kegyetlenül őszinték, komolyak és zárkózottak vagyunk. Nehezen szeretünk meg embereket,de ha valakit igen,azt nagyon.Kifejezetten pesszimisták vagyunk. Becsületesek,és méltóságteljesek vagyunk. Az érzelmeinket nem mutatjuk ki,vagy csak nehezen. (Viszont valahol mélyen nagyon érzékenyek vagyunk)
Bak nőként elmondthatom magamról hogy nehezen barátkozo és zárkózott tipus vagyok nem tudom miért miért se ilyen a személységem
Találkoztam bak férfival elég érdekes és meglepő dolog de azonnal nyitottabbá váltam
Nem tűnt fel eddig hogy bunkó lenne a bak férfi
A bak az egy zárkózott jegy, aki külső ember számára egy érzéketlen alaknak tűnhet. De belül egy nagyon érzékeny lélek, csak meg kell jobban ismerni. Tüskéket növeszt, hogy védje érzékeny lelkét, Louis is ilyen.
Megmutatom mit nem csinál egy tipikus bak jegyű:
pedig az illető pont bak jegyű.
Na de sokban befolyásol az aszcendens
Nem mind, de vannak olyan ferfiak (es ritkabban nok is) akik ugy szocializalodtak, hogy nyers viselkedesukkel palastoljak az erzekeny belsojuket. Nem csak bakok.
Pl. Apukam bak, es o nem ilyen.
A volt pasim bak, es totalisan ilyen. Meg akkor is elsut karodra egy poent, amikor totalis vesztesben all a szocsataban.
Ismerek két bunkó bakot,egyik férfi másik nő.
A férfi zárkózott,olyan szinten hogy egy sziát is harapófogóval kell kihúzni belőle, hazudozik állandóan, nem mondd el semmit, azt hiszi hogy ő bármit mondhat és bármit megtehet,ha ő pl késik 2 órát akkor nem hozhatod fel neki mert vérig sértődik mert belegázolsz az önbecsülésébe, ha te késel 2 percet akkor már ott sincs,elhúzott a francba, és kérdőre von hogy mi történt mikor legközelebb találkoztok.
A nő nyitottabb, de ő is sokat hazudik,és szeret jópofizni miközben finoman sérteget mindenkit, állandóan felhozza mindenki hibáit de ha az övéről beszélnek nem is figyel.Le van döbbenve hogy nincsenek barátai, pedig ő őszinte, és kedves. Nemesi származásúnak tartja magát valamiért.
Egy rendes bak férfit ismerek, ő nyugodt, szűkszavú, hidegnek tűnik de törődik azokkal akik közel állnak hozzá,sok terve van a jövőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!