Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan számítják ki az aszkend...

Hogyan számítják ki az aszkendenseket meg a hasonlókat? Például hogy én oroszlán horoszkópú vagyok, milyen horoszkóp illik hozzám?

Figyelt kérdés

Augusztus 5-én születtem, fiú vagyok.

Honnan jönnek ezek az aszkendensek meg hasonlók? Hogyan számolják ki? És milyen horoszkóp illik az oroszlánhoz?

2016. szept. 8. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Van rá program pl ez.

[link]

2016. szept. 8. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

"Van rá program pl ez."

Most komolyan azért telepítsek fel egy programot a gépemre, hogy kiszámítson nekem egy ilyen baromságot?

2016. szept. 9. 00:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez egy rakás metszéspontot, meg képletet fog kiadni neked, esetleg grafikont, elemzést nem készít, és azt te nem is fogsz tudni ha nem értesz hozzá, mert még leolvasni sem fogod tudni..

Igen, telepítsd..

Nem megy vagy mi?

2016. szept. 9. 00:32
 4/9 anonim ***** válasza:
De, ha nem akarod programmal, akkor fogj egy papiruszt meg szögmérőt, körzőt, vonalzót, logarlécet mint pitagorasz aztán hajrá!
2016. szept. 9. 00:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Pontos időt, koordinátákat tudsz?

Vagy vakon akarsz lövöldözni..

2016. szept. 9. 00:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem baromság, hanem ókori matematika, amivel a piramisok is épültek...
2016. szept. 9. 00:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Az egy másik dolog, hogy ebből celebfszságot csináltak az újságírók..De azt tudtad, hogy az egyiptomi piramisok pont úgy épültek meg, ahogy a mars vulkánjai elhelyezkednek?
2016. szept. 9. 00:51
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ha tudod nagyjából a szóletésed idejét órára, percre, és a helyét, akkor itt meg tudod nézni az aszcendensedet, szerintem a többi kérdésedre is találsz választ.:-) De azért ne vedd véresen komolyan.

2016. szept. 9. 00:54
 9/9 anonim válasza:
írd be a keresőbe, hogy aszcendens kalkulátor, oda be kell majd írnod a születésed pontos idejét, órát is! szül. helyet, és kiszámolja neked :))
2016. szept. 18. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!