Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek igaz (többi lent)?

Szerintetek igaz (többi lent)?

Figyelt kérdés

Nem arra lennék kíváncsi, hogy jó-e vagy nem...

Szóval 16/F vagyok és oroszlán.

Nem nagyon hiszek, az ilyen ezotériás dogokban.

Egyedül csak (szinte mindig, mikor időm engedi) a horoszkópot hallgatom meg, vagy olvasom el.

Miért?

hát.. próbálok kicsit aszerint élni, és a tanácsokat megfogadni.

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ez a horoszkóp, csillagjegyek létező dolgok, úgy értem van bármi jelentőségük annak, hogy MIKOR ÉS EZÁLTAL MILYEN JEGYBEN SZÜLETTEM???

Válaszokat köszönöm

2016. aug. 24. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Nem igaz. Ez az egész ostobaság. A horoszkópot emberek találják ki. Most komolyan, ezt honnan veszik pl? Részlet a tavalyiból.

" Ha a lelkednek szüksége van egy kis magányra, akkor erre mindenképp szakíts időt október 27. körül, mert ez tényleg fel fog tölteni" - a hülye is mondhatná, hogy 26. körül meg vegyél kenyeret a boltban, mert éhes leszel, és azt fogod enni.

Te jó ég, mennyi sületlenséget összeirkálnak.

2016. aug. 24. 22:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ősi asztrológia szerint számít, a bolygók együttállásából meghatározhatóak életfeladataid, tulajdonságok, nehézséges, támogatások, stb.

Viszont ez a heti szintre lebontott, agyonáltalánosított, bugyuta horoszkóp nevetséges, nem szabad komolyan venni.

2016. aug. 24. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem neked kellene eldöntened, hogy hiszel-e benne. Itt nagyon sok megoszló vélemény van. Vannak akik szerint ez egy marha nagy ostobaság, vannak akik szerint van némi kis igazság benne és vannak akik teljesen hisznek benne. Neked kell eldöntened, hogy te hogyan állsz ehhez a dologhoz.
2016. aug. 24. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:

a heti lebontás és tanácsadás szerintem ostobaság. DE magában a csillagjegyben van igazság, nem is kevés. azt tudnám ajánlani, h az Oroszlánról, mint csillagjegyről olvass, és mérd föl, illik-e rád. ha tudod a születésed óráját kb., azt is megtudhatod, mi az aszcendensed, így már sokkalta árnyaltabb lesz a kép. ha engem kérdezel, az Oroszlán fiú életvidám, pozitív lelkületű, erős, energikus, ugyanakkor lelkiző és szentimentális is egyben. született vezető, de nem hatalomra törekvő, a vezetés, a mások terelgetése a vérében van. békés, udvarias, lenyűgöző stílusa van, népszerű. ha begorombul, vagy utál valakit, akkor tud nagyon durva, sértő, bunkó is lenni. legtöbbször a közeli hozzátartozók látják ennek kárát, velük szabadjára ereszti a kedélyeit. amúgy általában őszinte, nem hazudik.

talált?

2016. aug. 26. 00:29
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat.

Utolsó, hát igen, majdnem tökéletes, de talált.

Viszont pont ez, az amit még most sem értek, a (csillagok állásából? vagy miből) hogy lehet megmondani, hogy ki milyen, milyenek a tulajdonságai?

Lehet nagyon bonyolultat kérdezek? :DD

2016. aug. 26. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
A tudományok szerint a válasz egyértelmű: NEM.
2016. aug. 29. 21:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Oké, oké... Kinek ez, kinek az, de... talán mégis van benne valami...

Kezdek nem hinni benne, de azért érdekel.

Valami csak van benne...

Úgy értem ez nem ezotéria, de mégis ránézésre, pár mondatból sokan meg tudják mondani, hogy ki, milyen... és ezt kicsit irigyelem.

Pedig nem vagyok rossz emberismerő.

2016. szept. 5. 22:05
 8/8 anonim válasza:
Nagy kamu miert pont azokhoz a csillagokhoz igazitottak amiket latunk?altalanositva van az egesz igy nem nehez magadra ismerni benne..Egyebkent hiszek az ilyen dolgokban de ebben nem..
2016. szept. 7. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!