Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy történik asztrológusnál...

Bálvány kérdése:

Hogy történik asztrológusnál a hétköznapi elemzés?

Figyelt kérdés

Az asztrológusok szívesen elemezik politikusok képleteit, várható világi események bekövetkeztét. Amik mind-mind teoretikus, a youtube közönségnek szóló show-k. Közben nyomják a reklámot, hogy menj el hozzájuk 1-2 órás privát elemzésre. Ezekről a (többnyire online) privát találkozókról , még név nélkül sem raknak fel videót a a netre. Jó lenne beletekinteni, hogy megy ez a hétköznapi gyakorlatban! Milyen kérdéseket tesznek fel az átlag emberek? (pl. Mikor lesz gyerekem? Komolyra fordul-e a párkapcsolatom Pistával?) Hogy fog neki a szaki? Pontosítással kezdenek az asztrológusok? Mégis hogy telik el ez a kifizetett 1-2 órás idő?

Milyen technikákat használnak? Van fent valahol ilyen anonim magyar vagy angol videó, valós feldolgozott esetről? Amikor én rákérdeztem egy-egy gyakorló asztrológusnál, hogy kliens szerzés céllal miért nem rak fel 1-1 anonim módon rögzített esetet, akkor mereven elzárkóztak. Na én ilyenekre lennék kíváncsi.

---------------------

Ja, most itt nem érdekelnek az asztrológiát megkérdőjelező hülyegyerekek faék egyszerű beszólásai (pl.: 'Azért mert mind csaló!') Ha csak ennyit tudsz, kérlek menj csendben tovább!

tegnap 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Az átbaszás technikáját haználják
tegnap 09:47
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Bunkó vagy Bugsy!
tegnap 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért zárkózol el attól, hogy igenis abszolút lehetséges, hogy többen az asztrológiában csak találgatnak, és ezt nem akarják bemutatni videón?

De másik oldalról megközelítve, egy pszichológus miért nem tesz fel ilyen tartalmakat? Azért ezekben elég komoly személyes adatok, személyes kérdések lennének, hiába arctalan. A felhasznált anyagban szereplő személy beleegyezése is kéne hozzá. Nyilván nem fog ilyet egy asztrológus sem csinálni, amit írsz, ha etikus akar maradni.

tegnap 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Honnan a pi*ából tudná hogy mikor lesz gyereke??
tegnap 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:

#3 Lássuk:

- 1. igen, szeretném látni, hogy valaki pénzért hogyan találgat. (Soha senki sem állította, hogy az asztrológusok kezében van az abszolút igazság.)

- 2. Hosszan írtam ki a kérdésemet, kicsit szájbarágósnak is éreztem. Tévedtem, talán mégsem volt mindenkinek egészen egyértelmű. Tehát nevek és más érzékeny adatok kitakarásával, elhallgatásával a szülöttek beleegyezésévével gondoltam a a kommunikáció adatainak nyilvánosságra hozását. Ez így eléggé etikus neked? Ha jól meggondolom valós heresérv műtétekről is tesznek fel videókat a netre. Ez sem lenne olyan nagy csoda.

tegnap 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!